پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا
اصول اجرایی GMP در صنایع غذایی
![اصول اجرایی GMP در صنایع غذایی](/mag/i/4/e8sry.jpg)
ویراستار : شویکلو - حمیدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۲۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : پالتویی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۲۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۲/۵/ش۹فلا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۱۴۵-۵۱-۵
در این نوشتار پیشنیازهای نظام حصپ (HACCP) یا اصول GMP ذیل این مباحث تشریح شده است: 'متعهد شدن مدیریت', 'ساختمان کارخانه', 'امکانات نگهداری مواد خام و محصول', 'ماشین آلات و تجهیزات فرآوری', 'کارکنان', 'عملیات جا به جایی مواد غذایی', 'کنترل کیفیت', 'کنترل آفات', 'مستند سازی', 'نظافت و گند زدایی' و 'بررسی شکایات و فراخوانی محصول'. گفتنی است نظام حصپ یا اصول GMP, نظامی است که به منظور تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی و دارویی تدوین شده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست