چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
برنج زعفرانی
● مواد لازم برای پنج نفر
▪ دو فنجان برنج خام
▪ سه چهارم قاشق چایخوری زعفران
▪ چهار قاشق غذاخوری کره
▪ شش عدد دانه هل
▪ طرزتهیه
▪ چهار عدد میخک
▪ سه عدد چوب دارچین
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ سه فنجان آب سبزیجات پخته
▪ یک قاشق چایخوری نمک
▪ زمان لازم: یک ساعت و ۲۰ دقیقه
● طرز تهیه
روی برنج را با آب سرد پوشانده و بگذارید نیم ساعت خیس بخورد.
زعفران را در دو قاشق چایخوری آب جوش خیس کنید.
کره را روی حرارت متوسط و در یک قابلمه بزرگ آب کنید، سپس هل، میخک و دارچین را به آن افزوده و به مدت دو دقیقه سرخ کنید. پیاز را در آن ریخته و آنقدر هم بزنید تا پیاز طلایی رنگ شود. برنج را به آن اضافه کرده، حرارت را کم کنید. سپس آن را به مدت پنج دقیقه بپزید.
آب سبزیجات را به همراه نمک و زعفران به آن بیفزائید.
در ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا برنج پخته شود. (حدود ۴۰ دقیقه)
[فرشته علیزاده]
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست