سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

استفاده از اشعه جهت نگهداری گوشت مرغ


عمل تاباندن اشعه به مرغها با اشعه كاما یا كاتد می تواند یك روش نگهداری موفقیت آمیز باشد ؛ زیرا اشعه تغییرات چندان مهمی در ظاهر یا طعم مواد غذایی ایجاد نمی كند اما امروزه از این روش در امور تجاری استفاده نمی شود . اگر اشعه به میزان Kilograys ۱۰-۱ تابانیده شود قادر است رشد فلورهای میكروبی را كاهش دهد و مدت زمان نگهداری محصولات را در یخچال افزایش دهد . در لاشه های مرغهایی كه Kilograys ۵/۲ اشعه دیده اند ، سالمونلا به طور مؤثری از بین می روند .
منبع : مؤسسه مرغداری ایران