پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
خورشت آلو اسفناج
● مواد لازم:
▪ روغن مایع= ۱۰۰ گرم
▪ پیاز= یک عدد (۱۵۰ گرم)
▪ گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
▪ زردچوبه= ۱ قاشق چایخوری
▪ فلفل= نصف قاشق چایخوری
▪ چاشنی خورشت مگی= یک بسته
▪ آب= یک لیتر
▪ آلو=۲۵۰ گرم
▪ اسفناج= ۵/۱ کیلوگرم
▪ نمک= نصف قاشق چایخوری
▪ زعفران= نصف قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
۱) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ ) گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
۳) زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
۴) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۵ ) آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
۶ ) آلو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.
۷ ) اسفناج را شسته و به قطعات بسیار ریز خرد کرده و جداگانه تفت دهید.
۸ ) اسفناج و آلو را به گوشت اضافه کنید.
۹) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۱۰) زعفران را اضافه کنید.
۱۱) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران رهبر انقلاب معلمان دولت سیزدهم نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی مجلس شهید مطهری خلیج فارس دولت حجاب
تهران هواشناسی پلیس شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار دلار ایران خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا بازار خودرو کارگران تورم
تلویزیون سینما رادیو سریال رضا عطاران فیلم سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی تئاتر نون خ رسانه ملی
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه نوار غزه روسیه چین حماس عربستان یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران
همراه اول دبی واکسن تبلیغات اپل ناسا وزیر ارتباطات گوگل پهپاد
خودکشی کبد چرب میوه کاهش وزن دیابت بیمه داروخانه ویتامین طول عمر بارداری