چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
سبزی پلو با گوشت
برنج : ۱۰۰۰ گرم
تره فرنگی : ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۲۵۰ گرم
شوید یا شبت : ۲۵۰ گرم
شنبلیله : ۲۰۰ گرم
گشنیز : ۱۰۰ گرم
روغن : ۲۰۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت ماهیچه گوسفندی : ۷۵۰ گرم
نمک : قدری
برنج را قبلاً خیس میکنیم سبزی را بهدقت تمیز مینمائیم و میشوئیم داخل آبکش میریزیم تا آب آن برود گوشت را جداگانه مبپزیم بهطوری که بعد از پختن یک ملاقه آب داشته باشد سبزی را خرد میکنیم و برنج را آبکش میکنیم ولی کمی دان تر برمیداریم ته دیگ را دو سه قاشق روغن آبکرده و نصف لیوان آب میریزیم برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ میریزیم و سبزی خرد کرده را بهتدریج لای برنج میپاشیم و گوشت را لای پلو میگذاریم سه تا چهار قاشق روغن آبکرده را با آبگوشت مخلوط میکنیم عرق برنج را که گرفتیم آبگوشت و روغن را روی برنج میدهیم و برنج را در فر یا روی آتش دم میکنیم موقع کشیدن پلو زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با کمی پلو مخلوط میکنیم و روی دیس میدهیم و کمی روغن داغ کرده روی پلو میدهیم. ممکن است لای سبزی پلو را موقع دم کردن یک دسته سیر تازه تمیز کرده بگذاریم سبزی پلو را بدون گوشت نیز میتوان آماده نمود. و ممکن است وقتی مغز برنج نرم شد سبزی را در دیگ بریزیم و بلافاصله دیگ را از روی آتش برداریم و در آبکش بریزیم و دم کنیم.
تره فرنگی : ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۲۵۰ گرم
شوید یا شبت : ۲۵۰ گرم
شنبلیله : ۲۰۰ گرم
گشنیز : ۱۰۰ گرم
روغن : ۲۰۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت ماهیچه گوسفندی : ۷۵۰ گرم
نمک : قدری
برنج را قبلاً خیس میکنیم سبزی را بهدقت تمیز مینمائیم و میشوئیم داخل آبکش میریزیم تا آب آن برود گوشت را جداگانه مبپزیم بهطوری که بعد از پختن یک ملاقه آب داشته باشد سبزی را خرد میکنیم و برنج را آبکش میکنیم ولی کمی دان تر برمیداریم ته دیگ را دو سه قاشق روغن آبکرده و نصف لیوان آب میریزیم برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ میریزیم و سبزی خرد کرده را بهتدریج لای برنج میپاشیم و گوشت را لای پلو میگذاریم سه تا چهار قاشق روغن آبکرده را با آبگوشت مخلوط میکنیم عرق برنج را که گرفتیم آبگوشت و روغن را روی برنج میدهیم و برنج را در فر یا روی آتش دم میکنیم موقع کشیدن پلو زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با کمی پلو مخلوط میکنیم و روی دیس میدهیم و کمی روغن داغ کرده روی پلو میدهیم. ممکن است لای سبزی پلو را موقع دم کردن یک دسته سیر تازه تمیز کرده بگذاریم سبزی پلو را بدون گوشت نیز میتوان آماده نمود. و ممکن است وقتی مغز برنج نرم شد سبزی را در دیگ بریزیم و بلافاصله دیگ را از روی آتش برداریم و در آبکش بریزیم و دم کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست