پنجشنبه, ۳۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 20 March, 2025
مجله ویستا
دانش مواد غذایی از دیدگاه شیمیایی و تجربی
تاریخ نشر : ۸۴۱۲۲۲
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۸۱۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۵۴۴-۴۵-۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : رحلی کوچک
جلد : شومیز
محل نشر : ارومیه
ویراستار : حیدری - رضا
مترجم : خسروشاهیاصل - اصغر
نویسنده : اسوامینتان - ام.
نگارنده در این مجموعه جنبههای شیمیایی و تجربی غذاها را بررسی نموده، همچنین به مطالعه ترکیباتی تحت عنوان مواد افزودنی (عمدی و غیرعمدی) پرداخته است. مباحث کتاب بدین قرارند: 'خواص فیزیکوشیمیایی مواد غذایی'، 'شکر و محصولات قندی'، 'نشاسته و محصولات نشاستهای'، 'پروتئینها'، 'چربیها و روغنها'، 'ویتامینها و غنیکردن غذاها'، 'آنزیمهای درفرایند مواد غذایی'، 'پلی فنلها'، 'رنگلیزهها'، 'واکنشهای قهوهای شدن در مواد غذایی'، 'افزودنیهای غذایی و عوامل متورم کننده'، 'نگهداری مواد غذایی به وسیلهی تشعشع'، 'گندم و فراوردههای نانوایی'، 'برنج و سایر غلات'، 'حبوبات'، 'آجیلها، دانههای روغنی و فراوردههای آنها'، 'نگهداری غلات، حبوبات، دانههای روغنی'، 'میوهها، مواد پکتیکی و فراوردههای میوه'، 'سبزیجات'، 'شیر و فراوردههای آن'، 'تخممرغ و فراوردههای آن'، 'گوشت دام، طیور، ماهی'، 'نوشیدنیها'، 'غذاهای تخمیری و شوریجات'، 'ترکیبات مزههای موجود در مواد غذایی'، 'روشهای حس تجزیهی مواد غذایی'، 'استانداردهای مواد غذایی'، 'تقلب مواد غذایی و بهداشت'، 'غذاهای کمکی فرایند شده و غذاهای جدید'، 'از پخت و فرایند حرارتی بر روی ارزش غذایی مواد غذایی'، 'آب'، 'کربوهیدراتها (قندها)'، 'جنبههای فیزیولوژیکی و شیمیایی احساس مزه'، 'آفتکشها' و 'بافت غذا'.
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۸۱۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۵۴۴-۴۵-۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : رحلی کوچک
جلد : شومیز
محل نشر : ارومیه
ویراستار : حیدری - رضا
مترجم : خسروشاهیاصل - اصغر
نویسنده : اسوامینتان - ام.
نگارنده در این مجموعه جنبههای شیمیایی و تجربی غذاها را بررسی نموده، همچنین به مطالعه ترکیباتی تحت عنوان مواد افزودنی (عمدی و غیرعمدی) پرداخته است. مباحث کتاب بدین قرارند: 'خواص فیزیکوشیمیایی مواد غذایی'، 'شکر و محصولات قندی'، 'نشاسته و محصولات نشاستهای'، 'پروتئینها'، 'چربیها و روغنها'، 'ویتامینها و غنیکردن غذاها'، 'آنزیمهای درفرایند مواد غذایی'، 'پلی فنلها'، 'رنگلیزهها'، 'واکنشهای قهوهای شدن در مواد غذایی'، 'افزودنیهای غذایی و عوامل متورم کننده'، 'نگهداری مواد غذایی به وسیلهی تشعشع'، 'گندم و فراوردههای نانوایی'، 'برنج و سایر غلات'، 'حبوبات'، 'آجیلها، دانههای روغنی و فراوردههای آنها'، 'نگهداری غلات، حبوبات، دانههای روغنی'، 'میوهها، مواد پکتیکی و فراوردههای میوه'، 'سبزیجات'، 'شیر و فراوردههای آن'، 'تخممرغ و فراوردههای آن'، 'گوشت دام، طیور، ماهی'، 'نوشیدنیها'، 'غذاهای تخمیری و شوریجات'، 'ترکیبات مزههای موجود در مواد غذایی'، 'روشهای حس تجزیهی مواد غذایی'، 'استانداردهای مواد غذایی'، 'تقلب مواد غذایی و بهداشت'، 'غذاهای کمکی فرایند شده و غذاهای جدید'، 'از پخت و فرایند حرارتی بر روی ارزش غذایی مواد غذایی'، 'آب'، 'کربوهیدراتها (قندها)'، 'جنبههای فیزیولوژیکی و شیمیایی احساس مزه'، 'آفتکشها' و 'بافت غذا'.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست