جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا
کیوی: فیزیولوژی و تکنولوژی صنایع تبدیلی کیوی و اصول نگهداری آن در سردخانه
![کیوی: فیزیولوژی و تکنولوژی صنایع تبدیلی کیوی و اصول نگهداری آن در سردخانه](/mag/i/4/gjt31.jpg)
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۹/۱۹
رده دیویی : ۶۳۴.۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SB۳۷۹/ک۹ع۱۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۷۷۷-۴۴-۵
در نوشتار حاضر پس از بیان فیزیولوژی میوه کیوی, تکنولوژی نگهداری و فرآوری محصولات کیوی نیز اصول نگهداری آن در سردخانه ذیل این مباحث تشریح شده است: مشخصات گیاه شناسی و فیزیولوژی, ترکیبات کیوی, برداشت میوه, اثر حرارت, گازها, رطوبت, شرایط کنترلی و C.A, بیماریهای میوه کیوی و درمان آن, حمل و نقل و انبارداری, آنزیمها, رنگیزه ها و مواد معطره, مقدمه و آمار تولیدات صنعتی میوه کیوی, شرح عملیات فرآورده های میوه کیوی, نوشابه های میوه کیوی, کنترل کیفی نوشابه ها و مشخصات استاندارد کیوی.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست