پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
ترکیبات و خواص غذایی- دارویی فندق
بیشك شما هم فندق رابه صورت تازه با لباس قشنگش و یا خشك همراه با تخمه و پسته دیده و تناول كردهاید! آیا میدانید فندق چیست؟ و چه خواصی دارد؟
فندق نقش اصلی را در آجیل چهار مغز دارد با همه كوچكی سرشار از موادغذایی است.
مواد درونی آن عبارتند از: پروتئین، چربی، كلسیم، فسفر، آهن، موادقندی، سدیم، پتاسیم، ویتامین، نیاسین و ویتامینهای A، D. به طور كلی هر صد گرم مغز فندق، ۶۳۴ كالری انرژی غذایی دارد.
▪ خواص فندق:
لابد با توجه به مواد درونی فندق تا حدودی به خواص آن آگاهی یافتهاید. از آنجا كه در آن مقدار زیادی فسفر وجودد ارد، برای رشد مغز بسیار مفید است و قوه تفكر و تمركز را افزایش میدهد. بنابراین بهتر است كودكان را به خوردن آن تشویق كنید. با وجود این كه فندق دارای مقداری مواد قندی است، اما برای بیماران مبتلا به مرض قند هیچ ضرری ندارد. طبع آن گرم و خشك است و سبب تقویت رودهها میشود و سموم بدن را دفع میكند. ضمناً برای كاهش فشارخون هم مفید است و افرادی كه به افزایش فشارخون مبتلا هستند بهتر است فندق را میل كنند تا از خواص آن بهره مند شوند.
روی مغز فندق غشاء بسیار نازكی وجود دارد كه ضداسهال است، در ضمن این غشاء نازك بسیار دیرهضم است. برای جلوگیری از مضرات فندق بهتر است آن را با شكر، عسل و یا انجیر میل كنید. اگر از ریزش مو رنج میبرید از آرد فندق و روغن زیتون خمیر مناسبی تهیه و روی پوست سر، ماساژ دهید. فندق را در حد معقول مورد استفاده قرار دهید و از خواص زیاد آن بهره بگیرید.
فندق نقش اصلی را در آجیل چهار مغز دارد با همه كوچكی سرشار از موادغذایی است.
مواد درونی آن عبارتند از: پروتئین، چربی، كلسیم، فسفر، آهن، موادقندی، سدیم، پتاسیم، ویتامین، نیاسین و ویتامینهای A، D. به طور كلی هر صد گرم مغز فندق، ۶۳۴ كالری انرژی غذایی دارد.
▪ خواص فندق:
لابد با توجه به مواد درونی فندق تا حدودی به خواص آن آگاهی یافتهاید. از آنجا كه در آن مقدار زیادی فسفر وجودد ارد، برای رشد مغز بسیار مفید است و قوه تفكر و تمركز را افزایش میدهد. بنابراین بهتر است كودكان را به خوردن آن تشویق كنید. با وجود این كه فندق دارای مقداری مواد قندی است، اما برای بیماران مبتلا به مرض قند هیچ ضرری ندارد. طبع آن گرم و خشك است و سبب تقویت رودهها میشود و سموم بدن را دفع میكند. ضمناً برای كاهش فشارخون هم مفید است و افرادی كه به افزایش فشارخون مبتلا هستند بهتر است فندق را میل كنند تا از خواص آن بهره مند شوند.
روی مغز فندق غشاء بسیار نازكی وجود دارد كه ضداسهال است، در ضمن این غشاء نازك بسیار دیرهضم است. برای جلوگیری از مضرات فندق بهتر است آن را با شكر، عسل و یا انجیر میل كنید. اگر از ریزش مو رنج میبرید از آرد فندق و روغن زیتون خمیر مناسبی تهیه و روی پوست سر، ماساژ دهید. فندق را در حد معقول مورد استفاده قرار دهید و از خواص زیاد آن بهره بگیرید.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست