یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
ترکیبات و خواص غذایی- دارویی فندق
بیشك شما هم فندق رابه صورت تازه با لباس قشنگش و یا خشك همراه با تخمه و پسته دیده و تناول كردهاید! آیا میدانید فندق چیست؟ و چه خواصی دارد؟
فندق نقش اصلی را در آجیل چهار مغز دارد با همه كوچكی سرشار از موادغذایی است.
مواد درونی آن عبارتند از: پروتئین، چربی، كلسیم، فسفر، آهن، موادقندی، سدیم، پتاسیم، ویتامین، نیاسین و ویتامینهای A، D. به طور كلی هر صد گرم مغز فندق، ۶۳۴ كالری انرژی غذایی دارد.
▪ خواص فندق:
لابد با توجه به مواد درونی فندق تا حدودی به خواص آن آگاهی یافتهاید. از آنجا كه در آن مقدار زیادی فسفر وجودد ارد، برای رشد مغز بسیار مفید است و قوه تفكر و تمركز را افزایش میدهد. بنابراین بهتر است كودكان را به خوردن آن تشویق كنید. با وجود این كه فندق دارای مقداری مواد قندی است، اما برای بیماران مبتلا به مرض قند هیچ ضرری ندارد. طبع آن گرم و خشك است و سبب تقویت رودهها میشود و سموم بدن را دفع میكند. ضمناً برای كاهش فشارخون هم مفید است و افرادی كه به افزایش فشارخون مبتلا هستند بهتر است فندق را میل كنند تا از خواص آن بهره مند شوند.
روی مغز فندق غشاء بسیار نازكی وجود دارد كه ضداسهال است، در ضمن این غشاء نازك بسیار دیرهضم است. برای جلوگیری از مضرات فندق بهتر است آن را با شكر، عسل و یا انجیر میل كنید. اگر از ریزش مو رنج میبرید از آرد فندق و روغن زیتون خمیر مناسبی تهیه و روی پوست سر، ماساژ دهید. فندق را در حد معقول مورد استفاده قرار دهید و از خواص زیاد آن بهره بگیرید.
فندق نقش اصلی را در آجیل چهار مغز دارد با همه كوچكی سرشار از موادغذایی است.
مواد درونی آن عبارتند از: پروتئین، چربی، كلسیم، فسفر، آهن، موادقندی، سدیم، پتاسیم، ویتامین، نیاسین و ویتامینهای A، D. به طور كلی هر صد گرم مغز فندق، ۶۳۴ كالری انرژی غذایی دارد.
▪ خواص فندق:
لابد با توجه به مواد درونی فندق تا حدودی به خواص آن آگاهی یافتهاید. از آنجا كه در آن مقدار زیادی فسفر وجودد ارد، برای رشد مغز بسیار مفید است و قوه تفكر و تمركز را افزایش میدهد. بنابراین بهتر است كودكان را به خوردن آن تشویق كنید. با وجود این كه فندق دارای مقداری مواد قندی است، اما برای بیماران مبتلا به مرض قند هیچ ضرری ندارد. طبع آن گرم و خشك است و سبب تقویت رودهها میشود و سموم بدن را دفع میكند. ضمناً برای كاهش فشارخون هم مفید است و افرادی كه به افزایش فشارخون مبتلا هستند بهتر است فندق را میل كنند تا از خواص آن بهره مند شوند.
روی مغز فندق غشاء بسیار نازكی وجود دارد كه ضداسهال است، در ضمن این غشاء نازك بسیار دیرهضم است. برای جلوگیری از مضرات فندق بهتر است آن را با شكر، عسل و یا انجیر میل كنید. اگر از ریزش مو رنج میبرید از آرد فندق و روغن زیتون خمیر مناسبی تهیه و روی پوست سر، ماساژ دهید. فندق را در حد معقول مورد استفاده قرار دهید و از خواص زیاد آن بهره بگیرید.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان مصر سازمان همکاری اسلامی دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
تهران شهرداری تهران یسنا سیل هواشناسی بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی سلامت تورم خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا مسکن دلار بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان
تلویزیون صدا و سیما مسعود اسکویی مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا امیرعبداللهیان انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل کولر
کبد چرب فشار خون