شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
لازانیا نوع اول
لازانیا : ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
پنیر گرویر : ۱۵۰ گرم
سس مایونز : ۱ فنجان
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
فلفل : قدری
توضیح آنکه خمیر لازانیا بهطور آماده در فروشگاهها به فروش میرسد خمیری است تقریباً پهن به عرض و طول ده سانتیمتر که ممکن است به رنگهای سبز و صورتی و سفید آماده باشد.
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته لارانیا ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب لازانیا را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز لازانیا کاملاً نرم شود و زیاد له نشود لازانیا را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بر روی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
در صورتیکه بخواهیم لازانیا را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد میریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
پیاز سرخ شده را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط میکنیم و گوشت را کمی سرخ میکنیم آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل میکنیم و داخل گوشت میریزیم و کمی نمک و فلفل میزنیم و میگذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود.
سپس در در ظرف نسوز مناسبی یک ردیف لازانیا و یک ردیف گوشت و روی گوشت باز یک ردیف لازانیا میریزیم، سس گوجه فرنگی را روی آن میدهیم و پنیر را رویش میپاشیم و ظرف را روی پنجره آخر فری که قبلاً گرم کردهایم بهطرف بالا با حرارت ۴۵۰ درجه به مدت نیمساعت قرار میدهیم تا روی آن کمی برشته شود.
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
پنیر گرویر : ۱۵۰ گرم
سس مایونز : ۱ فنجان
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
فلفل : قدری
توضیح آنکه خمیر لازانیا بهطور آماده در فروشگاهها به فروش میرسد خمیری است تقریباً پهن به عرض و طول ده سانتیمتر که ممکن است به رنگهای سبز و صورتی و سفید آماده باشد.
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته لارانیا ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب لازانیا را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز لازانیا کاملاً نرم شود و زیاد له نشود لازانیا را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بر روی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
در صورتیکه بخواهیم لازانیا را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد میریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
پیاز سرخ شده را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط میکنیم و گوشت را کمی سرخ میکنیم آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل میکنیم و داخل گوشت میریزیم و کمی نمک و فلفل میزنیم و میگذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود.
سپس در در ظرف نسوز مناسبی یک ردیف لازانیا و یک ردیف گوشت و روی گوشت باز یک ردیف لازانیا میریزیم، سس گوجه فرنگی را روی آن میدهیم و پنیر را رویش میپاشیم و ظرف را روی پنجره آخر فری که قبلاً گرم کردهایم بهطرف بالا با حرارت ۴۵۰ درجه به مدت نیمساعت قرار میدهیم تا روی آن کمی برشته شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب مجلس افغانستان حسن روحانی
ایران سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
مسکن بانک مرکزی دلار قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا تورم ارز سهام عدالت بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مسعود اسکویی ایتالیا صدا و سیما تلویزیون بی بی سی دفاع مقدس مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
اینستاگرام خواب آیفون دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
سلامت کبد چرب فشار خون گرما