جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
بستنی شیر ساده
شیر هموژنیزه : ۷۵۰ گرم
شکر : ۵۰۰ گرم
وانیل : ۱۲ گرم
گلاب : قدری
شیر و شکر را جوش آورده، گلاب و یا وانیل را در آن ریخته، مخلوط فوق را در ظرف مخصوص بستنی بریزید و در اطرافش یخ و نمک بیندازید و بچرخانید تا شیر بسته شود.
برای تهیه بستنی میوه، مثلاً بستنی توت فرنگی باید اول میوه را بجوشانید و آبش را گرفته و به اندازه شیرین یا ترش بودن آن، در آن شکر ریخته مخلوط فوق را در ظرف بستنی بریزید.
آب گرمک، طالبی، شاتوت، انا ، آلبالو به جوشاندن احتیاج ندارند.
شکر : ۵۰۰ گرم
وانیل : ۱۲ گرم
گلاب : قدری
شیر و شکر را جوش آورده، گلاب و یا وانیل را در آن ریخته، مخلوط فوق را در ظرف مخصوص بستنی بریزید و در اطرافش یخ و نمک بیندازید و بچرخانید تا شیر بسته شود.
برای تهیه بستنی میوه، مثلاً بستنی توت فرنگی باید اول میوه را بجوشانید و آبش را گرفته و به اندازه شیرین یا ترش بودن آن، در آن شکر ریخته مخلوط فوق را در ظرف بستنی بریزید.
آب گرمک، طالبی، شاتوت، انا ، آلبالو به جوشاندن احتیاج ندارند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست