یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا
سوپ جو با قارچ
● مواد لازم برای برای ۶ نفر: (زمان پخت: ۴۰ دقیقه ):
۱.۵ ق.س روغن زیتون، یک سوم فنجان هویج، یک سوم فنجان کرفس، ۱ عدد پیاز خرد شده، نمک و فلفل به میزان لازم، یک چهارم ق.چ آویشن، یک دوم فنجان جو پَرَک (نیمکوب شده) ۶ فنجان آب سبزیجات، یک کیلو قارچ ورقه ورقه شده، یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
● طرز تهیه:
هویج و کرفس و پیاز را با نمک و فلفل به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت کم با روغن زیتون تفت دهید. سپس آویشن ، جو پرک و آب سبزیجات را با حرارت زیاد بجوشانید وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده بگذارید تا جو بپزد. سپس قارچ ها را اضافه کرده به مدت ۷ دقیقه آهسته بجوشانید . سپس نمک و فلفل آنرا اندازه کنید و سرو نمایید و با جعفری تزئین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی ایران رئیسی بالگرد ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس دولت رسانه
سیل هلال احمر تهران مشهد هواشناسی حوادث سیل مشهد سیلاب سلامت بارش باران آموزش و پرورش خراسان رضوی
خودرو قیمت دلار یارانه دلار قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو قیمت طلا مالیات بورس مسکن
نمایشگاه کتاب سینما گردشگری سینمای ایران لیلا حاتمی تلویزیون زری خوشکام علی حاتمی کتاب نمایشگاه کتاب تهران فیلم دفاع مقدس
قرآن ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس چین اوکراین نوار غزه لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال تراکتور بازی مهدی تاج بارسلونا باشگاه پرسپولیس اشکان دژاگه
هوش مصنوعی گوگل هواپیما ناسا آیفون موبایل اپل تبلیغات اینترنت فناوری
سازمان غذا و دارو آلزایمر تجهیزات پزشکی رژیم غذایی کاهش وزن پزشک سلامت روان ویتامین دیابت