پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا


استاندارد شیرینی‌پزی درجه 2 (مبانی و مفاهیم تئوری و عملی شیرینی‌پزی) بر اساس سرفصل‌های استاندارد شیرینی‌پزی درجه دو


استاندارد شیرینی‌پزی درجه 2 (مبانی و مفاهیم تئوری و عملی شیرینی‌پزی) بر اساس سرفصل‌های استاندارد شیرینی‌پزی درجه دو
کد کتاب : ۱۳۰۶۶۱۲
نویسنده : افسانه توتونچی‌اول
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۸۶۰۲۰۱
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قیمت : ۲۲۰۰۰
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۴۰
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۷۷-۲۳۰-x
موضوع : شیرینی‌پزی,شیرینی‌پزی - راهنمای آموزشی