جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

Nokia N۷۰


Nokia N۷۰
● آنچه در بسته ی خریداری شده ی شما موجود است :
- گوشی موبایل
- کابل USB
- کارت حافظه ۶۴ مگا بایتی کوچک (RS-DV-MMC) به همراه تبدیل به کارت حافظه ی MMC معمولی
- هدست استریو
- دفترچه راهنما
- CD برنامه
تقریباً می توان گفت که تولید گوشی ها بر مبنای پلت فرم سری ۶۰ به یک موضوع اصلی و محوری در تولیدات شرکت نوکیا تبدیل شده است و نوکیا به همراه این گوشی ها امکاناتی نظیر دوربین های دیجیتال قوی و تکنولوژی WI-FI و ظرفیت بالای حافظه و همچنین صفحات نمایشگر با وضوح بالا را ارائه نموده است . نکته دیگر این که می توان گفت تولید گوشی بر مبنای سری ۶۰ نسبت به گوشی های سری ۴۰ پیشی گرفته است .
از تولیدات موفق نوکیا می توان به گوشی های ۶۶۸۰ و ۶۶۳۰ اشاره کرد ، و بعد از آن نوکیا با ارائه گوشی های سری N توانست نبض بازار را در دست بگیرد . از جمله تفاوت های N۷۰ با ۶۶۸۰ می توان به وجود دوربین ۲مگا پیکسلی و کیفیت فیلمبرداری بهتر ، وجود رادیو FM و استفاده از نرم افزارهای جدید سری ۶۰ از مدل N۷۰ اشاره کرد . همچنین N۷۰ لاغر تر از ۶۶۸۰می باشد و نسبت به آن از نظر ظاهری جذاب تر است .
نوکیا N۷۰ را می توان یک مدل پیشرفته و جهش یافته ۶۶۳۰ نامید که هر دو از یک سخت افزار بهره می برند و از نظر طراحی ظاهری ، گوشی N۷۰ را می توان در کنار گوشی های ۳۲۳۰ و ۶۶۸۰ ، یکی از برترین مدل های نوکیا دانست که مورد استقبال عمومی قرار گرفته اند .
صفحه کلید N۷۰ نسبت به ۶۶۸۰ تغییرات فراوانی کرده است . به عنوان مثال می توان به کوچکتر شدن صفحه کلید اشاره نمود که به همین دلیل کلید کلیه اعداد هم کوچکتر شده اند و رنگ زمینه کلید ها هم آبی است . همچنین می توان به اندازه کلید های کمکی اشاره کرد که حدودا نسبت به کلیدهای کمکی در مدل ۶۶۸۰ یک چهارم شده اند . دکمه های منو Menu و C هم کوچکتر شده اند و دکمه ی Pencil نیز به سمت چپ گوشی منتقل شده است .
درباره دکمه های جهت دار می توان گفت که در بعضی مواقع دکمه وسط به درستی کار نمی کند و هنگامی که دکمه وسط را فشار می دهیم بعضی مواقع به اشتباه یکی از جهت ها ی دیگر انتخاب می شود .
ابعاد گوشی ۱۰۸.۸x۵۳x۲۱.۸ میلی متر می باشند و وزن گوشی ۱۲۶ گرم است ، قرار دادن گوشی در جیب شلوار مشکلی بوجود نخواهد آورد ، ولی اگر گوشی را در جیب پیراهن خود بگذارید حتما وزن زیاد آن شما را اذیت خواهد کرد . در کل گوشی به نظر یک گوشی مردانه می آید و از نظر ظاهری جذاب به نظر می رسد .
کلید تنظیم صدای مکالمه در این گوشی وجود ندارد و دکمه خاموش و روشن به همراه محل Speaker در بالای گوشی جای دارند و محل قرار گیری کارت حافظه در سمت راست گوشی قرار دارد همچنین قابلیت تعویض فوری کارت حافظه هم توسط گوشی پشتیبانی می شود .
بخش اتصالات جانبی گوشی همانند اکثر گوشی های نوکیا در زیر آن قرار دارد و اندازه قسمت اتصال شارژر به گوشی همانند دیگر گوشی های سری N کمی کوچک شده است . همانند تمام گوشی های سری N نوکیا کیفیت صدای گوشی بد به نظر نمی رسد .
گوش کردن موزیک به شرطی که صدای آن را تا آخرین حد بالا ببرید جالب است . شما می توانید از هدست استریوی موجود در بسته ی گوشی برای گوش کردن به موسیقی استفاده نمائید .
اندازه صفحه نمایشگر ۲۰۸x۱۷۶ پیکسل بوده و صفحه نمایشگر دقیقا مشابه گوشی های ۶۶۸۱ و ۶۶۸۰ می باشد .
چراغ زمینه گوشی توسط سنسوری که در آن قرار گرفته است به طور خودکار روشن می شود .
باطری گوشی از نوع Li-Ion BL-۵C,۹۰۰ mAh بوده که در حالت آماده باش ۱۱ روز کار می کند و تا ۳ ساعت و نیم میتوان با آن صحبت کرد . این گوشی حدود یک روز و نیم با شرایط ۳۰ دقیقه مکالمه و گرفتن ۲۵ عکس بدون فلاش و حدود یک ساعت استفاده از بقیه کارآیی ها و بولوتوث روشن کار می کند . شارژ کامل گوشی یک ساعت و ربع به طول می انجامد و در کل می توان گفت که باتری این گوشی کمی ضعیف می باشد .
همانند تمامی گوشی های سری N ، مدل N۷۰ هم بر اساس سری ۶۰ ویرایش ۲ طراحی شده است .
صفحه نمایشگر این گوشی قابلیت تطبیق با رزولوشن های ۱۷۶x۲۶۰ ، ۲۰۸x۲۰۸ ، ۳۲۴۰x۳۲۰ ، ۳۵۲x۴۱۶ پیکسل را نیز دارد .
یکی از نقاط قوت گوشی رادیوی FM فوق العاده قوی آن می باشد که از سیستم Auto tuning عالی بهره می برد و Stereo می باشد.
● در نهایت :
صدای زنگ گوشی بسیار خوب است و می توانید از فرمت های MIDI از نوع ۶۴ پولی فونیک ، AMR , WAV , MP۳ , ACC برای صدای زنگ گوشی استفاده نمائید .
لرزاننده گوشی نیز در سطح معمول می باشد .
می توان گفت که N۷۰ بهترین Smartphone بدون صفحه (لمسی) touchscreen است و در این زمینه بی رقیب می باشد .
در این جدول می توانید مقایسه چند گوشی برتر نوکیا را مشاهده کنید . (تست جاوا)
● دوربین ۲ مگا پیکسلی گوشی N۷۰
نیمه دوم سال ۲۰۰۵ میلادی را می توان به گوشی هایی با دوربین ۲Mega Pixel نسبت داد . به کارگیری شرکت های تولید کننده تلفن همراه از دوربین های با کیفیت بالا سبب استقبال بیشتری از محصولات آنها شده است و البته گرانی نسبی این محصولات نیز به همین علت است . لازم به ذکر است که این دوربین ها برای کاربران غیر حرفه ای بسیار مناسب می باشد .
البته دوربین گوشی N۷۰ نسبت به دوربین گوشی N۹۰ ، Sony Ericsson K۷۵۰i کمی ضعیف تر می باشد ولی می توان گفت بعد از این دو مدل در جای سوم ایستاده است ، در جای اول هم می توان گفت N۹۰ می باشد .
از امتیازات N۷۰ می توان به وجود درب لغزنده بر روی آن اشاره کرد که از کثیف شدن و احیانا صدمه دیدن لنز دوربین محافظت می کند و با اشاره انگشت شما پائین و بالا می رود و از این لحاظ می توان آن را شبیه به گوشی ۶۶۸۰ معرفی کرد . با پائین آوردن درب لغزنده دوربین به صورت خودکار فعال شده و آماده عکس برداری می گردد . حداکثر رزولوشن عکس برداری ۱۲۰۰×۱۶۰۰ می باشد که با ضرب در هم ۱۹۲۰۰۰۰پیکسل می شود که به عبارتی ، همان ۱.۹۲ مگا پیکسلی که می توان آن را ۲ مگا پیکسلی خواند .
شما در این مدل نمی توانید اندازه رزولوشن را خودتان تعیین کنید ولی می توان به انتخاب یکی از ۳ گزینه زیر به انتخاب خود نزدیک شوید .
۱) حالت Print (دو مگا پیکسلی یعنی ۱۶۰۰x۱۲۰۰)
۲) حالت E-mail ( هشت دهم مگا پیکسلی یعنی ۶۴۰x۴۸۰)
۳) حالت MMS (سه دهم مگا پیکسلی یعنی ۲۴۰x۱۸۰)
بعد از فشار دادن دکمه برای عکس برداری ذخیره کردن عکس حدود ۳ الی ۴ ثانیه طول می کشد که همانند مدل ۶۶۸۰می باشد . همچنین حالت های عکس برداری ۶ عکس پشت سر هم و عکس برداری با تاخیر ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ ثانیه (برای عکس برداری از خودتان) هم وجود دارد .
همچنین می توانید برای عکس برداری از هریک از تنظیمات زیر استفاده کنید :
▪ خود کار (Automatic)
▪ دستی (User defined setting)
▪ پرتره (Portrait)
▪ حالت Landscape برای عکس برداری از مناظر دور و با فلاش خاموش
▪ حالت شب
▪ حالت ورزشی (برای عکس برداری از حرکات سریع)
فلاش دوربین هم در چهار حالت زیر کار می کند :
۱) خودکار یا اتوماتیک
۲) ضد قرمزی چشم افراد در عکس (Anti red-eyes)
۳) اجباری (یعنی همیشه روشن)
۴) خاموش
افکت های روی نرم افزار عکاسی عبارتند از Negative , Sepia , Black & White , که می توانید از هر کدام به صورت مجزا استفاده نمایید .
حداکثر زوم دوربین ۲۰X و به صورت دیجیتالی می باشد که در زوم ۲۰X عملا دوربین کارآیی ندارد . تمامی اطلاعات عکس برداری ، در هنگام عکاسی در صفحه نمایش ، مشاهده می شوند ؛ اعم از حالت فلاش ، تعداد عکس هایی که می توانید در حافظه ذخیره کنید و رزولوشن عکس .
با فشار دادن دکمه بالا می توانید زوم دوربین و با فشار دادن دکمه چپ تنظیمات فلاش را تغییر دهید .
کیفیت عکس در نور روز جالب به نظر می رسد و وقتی که عکس ها را به کامپیوتر تان منتقل می کنید قطعا احساس خوبی خواهید داشت و حتما به دنبال چاپ کردن آنها خواهید رفت !
حداکثر فاصله موثر فلاش دوربین ۱.۵ متر می باشد که بهتر است از گزینه ضد قرمزی چشم افراد در عکس هم استفاده کنید تا به عکس دلخواه خود برسید .
همچنین یک دوربین VGA هم بر روی گوشی وجود دارد که برای برقراری ارتباط تصویری می باشد
● فیلمبرداری با N۷۰
کیفیت فیلمبرداری در مقایسه با مدل ۶۶۸۰ به صورت قابل توجهی تغییر کرده است . حداکثر رزولوشن در مدل N۷۰ ، ۳۵۲x۲۸۸ پیکسل است که در مدل ۶۶۸۰ ، ۱۷۶x۱۴۴ پیکسل بود . کیفیت ذخیره سازی MPEG۴ می باشد و برای رزولوشن های پائین تر ۳GP می باشد .
در کل می توان گفت که دوربین مدل N۷۰ قابل قبول بوده و از عکس برداری با آن احساس خوشایندی خواهید داشت .
منبع : سایت جی.اس.ام