چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
مجله ویستا
فواید هویج پخته

دلیل بهتربودن هویج پخته نسبت به هویج خام این است که گرم کردن ، ریشه لیفی(تارمانند) آن را نرم ساخته و باعث میشود که « فنولیکس » بیشتری از دیوارههای یاخته آزاد شود . عصاره لیموترش در چند دقیقه میکروب حصبه را میکشد و عصاره توتفرنگی نیز همین اثر را دارد . به علاوه میوهها دارای سلولز هم هستند . چنانکه میدانید سلولزها توسط بدن جذب نمیشوند . ولی محتویات روده را زیاد میکنند و از این راه روده را به کارمیاندازند . پس میوه برای اشخاصی که پشتمیز یا درمنزل مینشینند و کمتر حرکت بدنی دارند و به این جهت مبتلا به یبوست هستند ، مناسب است . به علاوه وجود قند و اسیدهای آلی و ویتامین B در میوهها بیشترین اثر را در رفع یبوست ایفا میکنند .
منبع : سایت آموزش و پرورش استان اصفهان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست