یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
بریانی
●مواد لازم :
▪گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان :: ۱ کیلو
▪ادویه :: یک قاشق سوپخوری
▪نان بریده شده باندازه کف دست :: ۱۲ تکه
●طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه می کنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد خرده و در حرارت ملایم می گذاریم کاملا۰۳۹;۰۳۹; بپزد و آب آن به خورد گوشت برود . در اواخر طبخ کمی نمک و فلفل و یک قاشق ادویه را به آن مخلوط می کنیم و گوشت را از روی آتش برداشته خوب ساطوری می کنیم . تابه می گذاریم داغ شود، گوشت را در تابه میریزیم و روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بیفتد . نانها را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته می کنیم ، روی هر قطعه نان را مقداری گوشت می گذاریم و یک قطعه دیگر نان را روی آن قرار می دهیم .
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر دستگیری پلیس شهرداری تهران سیل قتل وزارت بهداشت کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار بانک مرکزی قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم
تئاتر سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلویزیون سریال حشاشین ازدواج سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی مهران مدیری
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ خورشید
فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور استقلال سپاهان رئال مادرید
اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ ناسا اینترنت بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
خواب بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا