چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
چند نکته پیازی
پیاز دارای خواصی است که با تفت دادن آن در روغن از دست میروند ولی با این وجود نمیتوان آن را از غذا حذف کرد زیرا در بیشتر خورشتهای ایرانی اولین کار سرخ کردن پیاز است.
در واقع طمعدهی پیاز داغ به غذا و سابقه دیرینش در آشپزی ایرانی باعث بقای آن شده است. بنابراین پوست کندن و خرد کردن و سرخ کردنش در روغن، کار وقتگیری است که هر روز اشک بانوان محترم را در میآورد. برای اینکه شما هر روز مجبور به طی همه این مراحل نباشید، میتوانید مقدار زیادی پیاز داغ یک جا درست کنید و آن را در فریزر نگهداری کنید بدون آنکه نگران از دست رفتن ویتامینهای پیاز در اثر انجماد باشید زیرا که یک بار آنها را در اثر سرخ شدن از دست داده است.
ـ قبل از پوست کندن، پیازها را در آب بریزید. هم پوست کندنش راحتتر است و هم کمتر باعث سوزش چشم میشود.
ـ برای خرد کردن پیاز و سایر سبزیجات، حتماً از تخته سبزی خردکنی استفاده کنید. این کار باعث تسریع در کار شما خواهد شد.
ـ برای تشخیص پیاز شیرین شست خود را کمی روی پیاز بفشارید. پیازهای نرمتر، آبدارترند، لایههای آنها ضخامت بیشتری دارند و چشم را کمتر میسوزانند.
ـ نوشیدن آب پیاز جوشیده شده برای درمان سرفه موثر است.
منبع : روزنامه تهران امروز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست