سه شنبه, ۲۴ مهر, ۱۴۰۳ / 15 October, 2024
مجله ویستا

۷ نکته درباره سالن پذیرایی


۷ نکته درباره سالن پذیرایی
۱) درهم و برهم نباشید و اشیا را روی سر هم سوار نکنید؛ اوضاع را خلوت کنید و سر و سامان دهید.
۲ ) اگر مبلغ پول محدودی دارید و میان خرید فرش و رنگ کردن دیوار مردد مانده‌اید، به این نکته توجه کنید که قالی دستباف سرمایه‌گذاری خوبی است ولی رنگ کردن خانه روح با طراوت و شادی به خانه می‌دهد. لازم نیست سالن پذیرایی را سفید کنید تا بزرگ به نظر بیاید. بنفش یاسی، صورتی روشن، سبزتیره و روشن «پتینه»، نارنجی هلویی، هم اتاق را بزرگ می‌کنند و هم شاد. درنگ نکنید و شادی را برای مهمان‌‌ها به سالن بیاورید.
۳ ) مبل و میز ناهارخوری شما احتیاج به مراقبت دارد. اگر فقط از برق وجلای اول افتاده است، از واکس چوب استفاده کنید و اگر این دو را ندارید، روغن مایع ولرم یا پارافین مذاب را با پنبه به قسمت‌های چوبی بکشید.
۴) اگر از صندلی‌های نشیمن و میز ناهارخوری در این سالن زیاد استفاده می‌کنید، ماهی یک بار آنها را با شامپو فرش و در صورت امکان بخار شور بشویید و یا با اتوی بخار به آنها خواب مرتبی بدهید.
۵) این طرز فکر که مبلمان هر چه بزرگ‌تر و کنده‌کاری شده‌تر باشد قشنگ‌تر و چشم‌گیرتر است غلط است. به اندازه سالن و سلیقه و بودجه‌تان توجه کنید. این حسن سلیقه شماست که سالن پذیرایی را زیباتر می‌کند نه یک گل پیچ پر نیم‌تر روی مبل.
۶) نورپردازی کنید. لامپ‌های کم‌مصرف صورتی‌ و نارنجی‌های روح‌بخش و آبی‌ها خاصیت آرامش‌بخش دارند. پشت سقف کاذب‌ها یا بالای کانتر آشپزخانه از این لامپ‌ها استفاده کنید، افتادن نور صورتی شکوفه‌ای روی پرده سالن و یا نارنجی هلویی روی میز ناهارخوری هم فضا را تفکیک می‌کند و هم چشم‌گیر است.
۷ ) برای مهمانی شب از نور جانبی یعنی آباژورها و در مهمانی‌ روز از نور طبیعی با کنار زدن پرده استفاده کنید. اگر خانه شما شمالی است و در روز هم با کمبود نور مواجه هستید، در مهمانی روز از نور مستقیم لوسترها استفاده کنید.
منبع : روزنامه سلامت