پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

سوپ بادام زمینی


آب مرغ  :   ۲ لیتر
پیاز ریز سفید  :   ۱ عدد
آب لیموترش  :   ۱ قاشق سوپخوری
بادام زمینی بوداده بدون نمک  :   قدری
کرفس خرد شده  :   ۰.۵ قاشق سوپخوری
آرد سفید  :   ۳ قاشق سوپخوری
نمک  :   قدری
روغن بادام زمینی  :  ۳ فنجان
کره  :  ۲۵۰ گرم
نمک کرفس  :  ۰.۳۳ قاشق سوپخوری


کره را در قابلمه آب کرده پیاز و کرفس را به آن افزوده مدت پنج دقیقه ان را سرخ کنید ولی بگذارید قهوه‌ائی رنگ بشود.
آرد را بر آن افزوده، خوب هم بزنید. سپس آبگوشت مرغ را گرما گرم در آن ریخته مدت نیم ساعت بپزید.
مخلوط فوق را از روی آتش برداشته و آن ر صاف کرده، روغن بادام زمینی ، نمک کرفس و آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه کنید.
چند دقیقه قبل از کشیدن ، بادام زمینی کوبیده روی سوپ فوق‌الذکر بپاشید.


همچنین مشاهده کنید