پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی
نویسنده : سینگ - پل
مترجم : مرتضوی - علی... [و دیگران] -
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۴/۱۹
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۵۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : انگلیسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۳۳۵-۴۰-۳
کتاب حاضر طی 12فصل برای دانشجویان رشتههای مهندسی صنایع غذایی فراهم شده است. مولفان کتاب برای معرفی مفاهیم عملیات رایج در مهندسی صنایع غذایی, هر فصل آن را با معرفی موارد کاربرد یک اصل آغاز کرده روابط کمی و ریاضی آورده شده است . به این ترتیب خوانندگان ابتدا با اهمیت موضوع, سپس با مبانی آن آشنا میشوند . عناوین فصلهای کتاب به این قرار است :((جریان سیال در فرآوری مواد غذایی)), ((انرژی مورد نیاز در فرآوری مواد غذایی)), ((انتقال حرارت در فرآوری مواد غذایی)), ((فرآوری حرارتی)), ((فرآوری اسپتیک و بستهبندی)), ((تولید سرما)), ((انجماد مواد غذایی)), ((تبخیر)), ((رطوبت سنجی)), ((انتقال جرم)) و ((خشک کردن مواد غذایی)) .در پایان هر فصل, مسائل و سوالات بدون پاسخ, فهرست علایم و فهرست منابع به چاپ رسیده است .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست