دوشنبه, ۱۹ آذر, ۱۴۰۳ / 9 December, 2024
مجله ویستا


گل‌چین ـ سال بیست و سوم، شماره ۲۵۳، مهر و آبان ۱۳۸۷


▪ پس از ده‌ها سال انتظار، زمان توجه به صادرات میوه و خشکبار فرا رسیده است: ص ۴
▪ امنیت غذایی جهان، تحت‌تأثیر چالش‌های تغییر اقلیم و زیست انرژی قرار دارد: ص ۵
▪ آشنائی با مهم‌ترین ارقام پسته در ایران: ص ۶
▪ خشکبار بزرگ‌ترین سهم محصولات ارگانیک تولید شده در ترکیه را تشکیل می‌دهد: ص ۸
▪ دسته‌بندی پسته‌های پوست کنده از نظر کیفیت: ص ۹
▪ زعفران طلای سرخ با خواص سرشار، نقش مهمی را در توسعه کشاورزی ایفا می‌کند: ص ۱۰
▪ آنچه باید درباره زعفران بدانیم: ص ۱۲
▪ روش‌های شناخت زعفران تقلبی: ص ۱۳
▪ طبقه‌بندی انواع خرما در ایران: ص ۱۴
▪ آشنایی با جدیدترین محصولات جانبی حاصل از پسته و خرما: ص ۱۶
▪ فرآیند انتخاب صادرکنندگان نمونه: ص ۱۷
▪ افزایش تقاضای عمومی برای تولید مواد غذایی با کربوهیدرات‌های پایین: ص ۱۸
▪ نمایشگاه prosweets: ص ۲۰
▪ غذاهای شما، داروهای شماست: ص ۲۱
▪ بازار جهانی غذای حلال پر رونق می‌شود: ص ۲۶
▪ خاویار یکی از مهم‌ترین منابع ارزشمند برای افزایش درآمدهای ارزی کشور است: ص ۲۸
▪ نمایشگاه ism: ص ۳۰
▪ شیر کامل‌ترین غذای کودک و بهترین مکمل برای بزرگسالان است: ص ۳۱
▪ سلامت پستان گاو، کلید موفقیت در پرورش گاوهای شیری: ص ۳۴
▪ کاهش استرس گرمایی در گاو شیری: ص ۳۶
▪ پودر پر و کاربرد آن در تغذیه مرغ تخم‌گذار: ص ۳۸
ماهنامه گل چین
اجتماعی، اقتصادی و معلومات عمومی
صاحب امتیاز و سردبیر: دکتر مهندس فریدون گل‌افرا
مدیر مسئول: دکتر افسانه مظفری
تلفکس: ۵-۲۲۶۶۵۰۵۲ (۰۲۱)
نشانی: خیابان ولیعصر شمالی، ‌تقاطع بزرگراه شهید دکتر چمران، ‌کوچه زهره، ‌پلاک ۳۵،‌ کدپستی ۱۹۸۶۶
صندوق پستی: ۱۷۳۱-۱۵۸۱۵
وب سایت: www.goalchin.com
نشانی الکترونیک: info@golchin.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)