جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
سلامت زندگی
● درمان کمخونیتان را در خوردن پسته بجویید
پسته گرانقیمتترین آجیل و البته با ارزش غذایی فراوان است. ارزش غذایی پسته به نسبت سایر آجیلها و نیز مواد پروتئینی همانند گوشت، شیر، تخممرغ و نیز حبوبات درخور اهمیت است. از آنجایی که پسته حاوی آهن فراوان قابل جذب است، بنابراین مصرف آن در درمان کمخونی ناشی از فقر آهن بسیار مفید میباشد. مغز پسته مادهای نیروزا و سرشار از مواد پروتئینی، چربیها، ویتامینها و املاح است. مغز پسته در بین بیش از دویست ماده خوراکی شامل انواع آجیلها، حبوبات، سبزیها، میوههای خشک و تر، لبنیات، انواع گوشت و دهها نوع خوراکی دیگر بیشترین میزان آهن قابل جذب بدن را داراست. مغز پسته دارای ۲۰ درصد پروتئین خالص و بیش از ۵۰ درصد روغن یا چربی مایع است. مقدار ویتامین A درصد گرم مغز پسته ۶۹۸۰ میکروگرم و میزان کاروتنوئید ۷/۱۳ میکروگرم است. املاح مختلفی از جمله کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، آهن، مس، روی و همچنین ازت، گوگرد و فسفر دارد. روغن پسته مایعی زرد و زلال است که از عصاره مغز پسته بهدست آمده و دارای خواص غذایی و درمانی است، از جمله خواص درمانی پسته میتوان به موارد زیر اشاره کرد: تقویت قلب و حافظه، تقویت معده، درمان اسهال بخصوص از طریق استفاده از پوست سبز پسته، تقویت لثه و درمان جوشهای دهان، خوشبویی دهان و درمان ریزش موی سر.
● نمک و ارتباط آن با افزایش فشار خون
حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد افراد بالغ در کشورهای در حال توسعه مبتلا به بیماری افزایش فشارخون هستند که این آمار در کشور ما حدود ۱۱/۵ درصد است. ایجاد این بیماری با مصرف نمک ارتباط تنگاتنگی دارد. در کشورهای توسعهیافته مصرف سرانه نمک ۲ تا ۳ گرم در روز است و این در حالی است که مصرف سرانه نمک در ایران ۷ تا ۱۵ گرم در روز است. نمک ارتباط شدیدی با فشار خون دارد. فشارخون نه تنها یک بیماری محسوب میشود بلکه زمینهساز سایر بیماریهای قلبی، عروقی و سکته نیز میباشد که برای پیشگیری از بیماریهای قلبی، عروقی میتوان با تصحیح شیوه زندگی و بخصوص تغذیه اقدامات موثری انجام داد. ضمن اینکه باید اشاره داشته باشیم برای جلوگیری از فشارخون مصرف میوه و سبزیجات را افزایش دهید، وزنتان را مناسب و ایدهآل نگه دارید، از نظر فیزیکی فعالتر باشید، غذاهای حاوی مقادیرکم چرب اشباع شده را انتخاب کنید.
● خوردن صبحانه عامل کاهش خطر حمله قلبی
تحقیقات نشان میدهد خوردن صبحانه، سبب مصرف کالری و کاهش خطر حمله قلبی میشود. تحقیقات انجام شده نشان میدهد زنانی که دو هفته صبحانه نمیخورند در طول روز غذای زیادتری میخورند که سبب افزایش کلسترول بدن شده و حساسیتشان را در برابر انسولین کاهش میدهد که این مسئله باعث بروز بیماریهای قلبی میشود. خوردن صبحانه بدن را در مقابل خستگی زودرس مقاوم میکند لذا قلب تحت فشار قرار نمیگیرد.
زنانی که بهطور مرتب هر روز صبحانه میخورند انرژی کمتری نسبت به دیگر زنان مصرف میکنند. بنابراین نیازی به خوردن ناهار و شام پرچرب ندارند زیرا غذای پرچرب یکی از عوامل خطرناک بروز بیماریهای قلبی میباشد.
منبع : روزنامه رسالت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر یسنا قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم
فضای مجازی شهاب حسینی سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
کولر هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی