چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا


زرشک: فناوری تولید و فرآوری


تدوین : کافی - محمدبالندری - احمد
باهمکاری : راشدمحصل - محمدحسنکوچکی - علیرضاملافیلابی - عبدالله
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۲/۰۱
رده دیویی : ۶۳۵.۹۳۳۳۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۱۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SB۳۸۶/ز۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۴۴۲۹-۳-۶