جمعه, ۳۰ شهریور, ۱۴۰۳ / 20 September, 2024
مجله ویستا
اسفناج
اسفناج خاصیت ضدسرطانی بالایی دارد و به سلطان گیاهان معروف شده است. اسفناج رادر بسیاری از كشورها به صورت خام در سالاد استفاده می كنند و در تعدادی از كشورها اسفناج را در آش و بورانی به صورت پخته استفاده می كنند.اسفناج حاوی مقادیر زیادی ویتامین B۲,B,A و C بوده و در درمان برخی بیماریها مفید است.اسفناج همچنین دارای عناصر معدنی مثل آهن و ید است و به دلیل داشتن مقدار زیاد آهن در درمان كم خونی مؤثر است.خوردن اسفناج برای زنان باردار توصیه می شود زیرا علاوه بر داشتن املاح فراوان نشاط آور نیز می باشد.افرادی كه دچار افسردگی و بوی بد دهان هستند حتماً مقدار بیشتری از اسفناج را در رژیم غذایی خود استفاده كنند.آب اسفناج پخته شده را به هیچ وجه دور نریزید این آب نوشیدنی سرشار از املاح و ویتامین است.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست