شنبه, ۱۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 1 June, 2024
مجله ویستا
اسفناج
اسفناج خاصیت ضدسرطانی بالایی دارد و به سلطان گیاهان معروف شده است. اسفناج رادر بسیاری از كشورها به صورت خام در سالاد استفاده می كنند و در تعدادی از كشورها اسفناج را در آش و بورانی به صورت پخته استفاده می كنند.اسفناج حاوی مقادیر زیادی ویتامین B۲,B,A و C بوده و در درمان برخی بیماریها مفید است.اسفناج همچنین دارای عناصر معدنی مثل آهن و ید است و به دلیل داشتن مقدار زیاد آهن در درمان كم خونی مؤثر است.خوردن اسفناج برای زنان باردار توصیه می شود زیرا علاوه بر داشتن املاح فراوان نشاط آور نیز می باشد.افرادی كه دچار افسردگی و بوی بد دهان هستند حتماً مقدار بیشتری از اسفناج را در رژیم غذایی خود استفاده كنند.آب اسفناج پخته شده را به هیچ وجه دور نریزید این آب نوشیدنی سرشار از املاح و ویتامین است.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران علی لاریجانی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی ریاست جمهوری وزارت کشور مجلس شورای اسلامی مجلس دوازدهم شورای نگهبان
هواشناسی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی قتل دانشگاه فرهنگیان پلیس مشهد گرما تصادف شهر تهران آموزش و پرورش
قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی دولت سیزدهم برق خودرو قیمت خودرو مسکن ایران خودرو بازار خودرو بازنشستگان حقوق بازنشستگان
سینمای ایران سینما احسان علیخانی رسانه ملی تلویزیون بازیگر سریال خواننده صدا و سیما
فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شبکه های اجتماعی
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا اسرائیل روسیه جنگ غزه دونالد ترامپ چین رفح یمن اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر مس رفسنجان رئال مادرید لیگ برتر ایران باشگاه استقلال جواد نکونام باشگاه پرسپولیس پیکان بازی
تلگرام اپل گوگل سامسونگ ماهواره ناسا کهکشان
سازمان غذا و دارو قهوه بارداری سرطان ریه