جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کباب لقمه ماهی
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ماهی پوست کنده، بدون استخوان، شسته و چرخ کرده: یک کیلوگرم،
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم،
▪ پیاز چرخ شده به حالت تفاله: ۲۰۰ گرم
● طرز تهیه
ماهی، نمک و فلفل و پیاز را مخلوط کرده و در صورت کم چرب بودن ماهی یک استکان روغن مایع به مخلوط اضافه می کنیم.مخلوط را خوب به هم می زنیم تا مواد به صورت خمیری در بیاید.چوب هایی به اندازه ۲۰۰ سانتی متر آماده کرده و آن ها را خوب چرب می کنیم، مایع خمیری درست شده را به صورت لوله در آورده و تکه تکه می کنیم و دور چوب می گذاریم سپس یک درمیان بین تکه های کباب لقمه فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی یا چغندر آب پزشده می چینیم و کاغذ آلومینیومی را چرب می کنیم و در فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۲۰ درجه سرخ شود.سپس آن را از فر خارج و در دیس می چینیم و با سیب زمینی خلالی، خیارشور و جعفری تزئین می کنیم.
منبع : روزنامه خراسان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق احمد وحیدی حسن روحانی حجاب مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی مجلس رهبر انقلاب شهید مطهری رسانه
ایران هواشناسی سیل آتش سوزی یسنا تهران روز معلم قوه قضاییه پلیس معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا دولت سیزدهم مالیات طلا بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ ساواک سینمای ایران عفاف و حجاب تبلیغات مسعود اسکویی سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
ناسا هوش مصنوعی فناوری اپل گوگل اینستاگرام تلفن همراه کولر
طب سنتی خواب فشار خون کبد چرب دیابت