سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

سالاد ماست‌


مواد لازم:

پیازچه‌:۱ كیلو
فلفل‌ دلمه‌ای‌:۱ عدد
گوجه‌ فرنگی‌ سفت‌:۲ عدد
نمك‌ و فلفل‌، به‌ میزان‌ لازم‌
ماكارانی‌ پیچ‌ رنگی‌:۱ پیمانه‌
سس‌ مایونز:نصف‌ پیمانه‌
خامه‌:نصف‌ پیمانه‌
سركه‌:۳ قاشق‌ سوپخوری‌
ترب‌ سفید درشت‌:۱ عدد
ماست‌ چكیده‌:نصف‌ پیمانه‌

دستور تهیه:
در ظرف‌ مناسبی‌ آب‌ می‌ریزیم‌ و در آن‌ یك‌ قاشق‌ سوپخوری‌ نمك‌، یك‌ قاشق‌ سركه‌ و سه‌ قاشق‌ روغن‌ مایع‌ ریخته‌، روی‌ حرارت‌ قرار می‌دهیم‌ تا بجوشد.سپس‌ ماكارانی‌ را در آب‌جوش‌ می‌ریزیم‌ تا مغز آن‌ بپزد اما له‌ نشود، آنگاه‌ ماكارانی‌ را در آبكش‌ ریخته‌ و مقداری‌ آب‌ نیمه‌گرم‌ روی‌ آن‌ می‌ریزیم‌، پیازچه‌ را پس‌ از پاك‌كردن‌ و شستن‌ و خشك‌كردن‌، خرد می‌كنیم‌.فلفل‌دلمه‌ای‌ و گوجه‌فرنگی‌ها را خرد نموده‌، در این‌ هنگام‌ سس‌ سالاد را آماده‌ می‌كنیم‌، به‌ این‌ ترتیب‌ كه‌:سس‌ مایونز، ماست‌ چكیده‌، خامه‌، نمك‌ و فلفل‌ را با چنگال‌ هم‌ می‌زنیم‌، سپس‌ سركه‌ را اضافه‌ می‌كنیم‌.ابتدا ماكارانی‌ و فلفل‌ دلمه‌ای‌ و بعد پیازچه‌ را اضافه‌ می‌كنیم‌، گوجه‌ فرنگی‌ها را زمانی‌ كه‌ سالاد را روی‌ میز می‌بریم‌، در آخرین‌ لحظه‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ كه‌ در سالاد آب‌ نیندازند (لازم‌ به‌ توضیح‌ است‌ كه‌ فقط وسط گوجه‌ فرنگی‌ را استفاده‌ می‌كنیم‌)، سپس‌ سالاد را در ظرف‌ مورد نظر ریخته‌ یا می‌توانیم‌ مطابق‌ تصویر داخل‌ ترب‌ سفید را خالی‌ كرده‌ و سالاد را درون‌ آن‌ بریزیم‌.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد


همچنین مشاهده کنید