چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
پوره سیب زمینی
● مواد لازم:
▪ سیب زمینی پشندی=یک کیلو
▪ شیر=یک پیمانه
▪ کره=۵۰گرم
▪ نمک=بمقدار کافی
● طرز تهیه:
سیب زمینی را پوست میکنیم و میشوییم و در ظرفی که بهتر است لعابی باشد میریزیم و آنقدر آب در ظرف میریزیم تا روی سیب زمینی را بگیرد،کمی هم نمک میپاشیم و میگذاریم سیب زمینی کاملا بپزد؛ سیب زمینی را در صافی میریزیم تا آب آن کاملا برود، سیب زمینی را داغ از چرخ مخصوص پوره یا صافی رد میکنیم و باید دقت کنیم سیب زمینی کاملا نرم و لطیف شود، بعد سیب زمینی چرخ کرده را در ظرفی لعابی دسته دار میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. بتدریج شیر را داخل سیب زمینی میریزیم و مرتب بهم میزنیم تا شیر کاملا جذب سیب زمینی بشود. کره را داخل سیب زمینی میاندازیم و از روی آتش بر میداریم.
منبع : آشپزآنلاین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست