سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
بهکام - شماره ۵۲، مهر ۱۳۸۴
▪ عصر طلایی نوشابه / فرهنگ نوشیدن / نوشابه کولادار / نوشابه های انرژی زا / خنک بنوشید / ماءالشعیر ، نوشیدنی حلال / چای داروی شفابخش / چای گیاهی آشنا اما / نوشیدن مایعات ( یک ضرورت یک اهمیت ) / نوشابه های غیر الکلی : صص۳-۱۵
▪ ICF لوکس ترین نمایشگاه ایران خواندنی ها و دیدنی های ICF چهارم : صص۱۶-۲۳
▪ در شرایط موجود پیوستن به WTO رفتن به کام نهنگ است: گفتگو با دکتر فریبرز رئیس دانا : گفتگو : زهره فرزادپور : ص۲۴
▪ دکتر توفیق : بیشترین تدبیر را در صنایع غذایی داشته باشیم : ص۲۶
▪ گزارش سمینار بررسی تبعات پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی بر صنایع غذایی کشور : ص۲۷
▪ اولین همایش ملی مرغ و تخم مرغ بومی : ص۳۰
▪ گزارش نخستین تولید قارچ های خوراکی در ایران : ص۳۲
▪ مشکلات بسته بندی مواد غذایی در ایران : ص۳۵
▪ نیتریت ها ، نیترات ها ( افزودنی ها ، نگهدارنده ها ) : شراره انصار : ص۳۶
▪ آن چه باید در مورد پنیر بدانیم : آزاده یاوری : ص۳۸
▪ نقش فناوری زیستی در صنایع غذایی : ص۴۰
▪ ارزش غذایی سوسیس و کالباس : علی میلانی بناب : ص۴۱
▪ خواندنی هایی از جهان صنعت غذا : ص۴۲
▪ دور میز غذا خوردن کودکان ، اشتباه یا نقطه عطف ؟ : ص۴۴
▪ مسمومیت غذایی در کودکان : ص۴۵
▪ Behkam : professional , rationalist , purposed : ص۴۸
▪ ICF لوکس ترین نمایشگاه ایران خواندنی ها و دیدنی های ICF چهارم : صص۱۶-۲۳
▪ در شرایط موجود پیوستن به WTO رفتن به کام نهنگ است: گفتگو با دکتر فریبرز رئیس دانا : گفتگو : زهره فرزادپور : ص۲۴
▪ دکتر توفیق : بیشترین تدبیر را در صنایع غذایی داشته باشیم : ص۲۶
▪ گزارش سمینار بررسی تبعات پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی بر صنایع غذایی کشور : ص۲۷
▪ اولین همایش ملی مرغ و تخم مرغ بومی : ص۳۰
▪ گزارش نخستین تولید قارچ های خوراکی در ایران : ص۳۲
▪ مشکلات بسته بندی مواد غذایی در ایران : ص۳۵
▪ نیتریت ها ، نیترات ها ( افزودنی ها ، نگهدارنده ها ) : شراره انصار : ص۳۶
▪ آن چه باید در مورد پنیر بدانیم : آزاده یاوری : ص۳۸
▪ نقش فناوری زیستی در صنایع غذایی : ص۴۰
▪ ارزش غذایی سوسیس و کالباس : علی میلانی بناب : ص۴۱
▪ خواندنی هایی از جهان صنعت غذا : ص۴۲
▪ دور میز غذا خوردن کودکان ، اشتباه یا نقطه عطف ؟ : ص۴۴
▪ مسمومیت غذایی در کودکان : ص۴۵
▪ Behkam : professional , rationalist , purposed : ص۴۸
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاعرسانی آفتاب)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست