دوشنبه, ۱۹ شهریور, ۱۴۰۳ / 9 September, 2024
مجله ویستا
کدبانوی ایرانی
● سالاد پرآب!
برای گرفتن آب و یا مایع اضافی درون سالاد،یك نعلبكی یا بشقاب كوچك ته ظرف سالاد قراردهید. مایع یا آب اضافی، زیر نعلبكی رفته و سالادشما تازه وترد خواهد ماند.
● جلوگیری از پلاسیدگی سبزی
برای آنكه سبزیجات شما از جمله كاهو، زرد وپلاسیده نشود، كف جایگاه نگهداری سبزی را دریخچال، با حوله كاغذی یا دستمال سفرهبپوشانید. كاغذ رطوبت اضافی را گرفته و سبزیبرای مدت بیشتری تازه خواهد ماند.
● كاهوی پلاسیده را دور نریزید!
در مورد كاهوهای پلاسیده، این گونه عمل كنید;درون ظرفی آب سرد ریخته و مقداری آب لیموبه آن اضافه كنید، كاهوها را در آن خیس كردهوبه مدت یك ساعت دریخچال بگذارید. خواهیددید كه كاهوها، طراوت خود را باز خواهند یافت.
● پوست كندن سیبزمینی
اگر میخواهید پوست سیبزمینی به آسانی كندهشود، آن را چند دقیقه در داخل آبجوش كهمقداری هم جوششیرین به آن اضافه كردهایدبیندازید. به آسانی پوست آن كنده خواهد شد.
منبع : خانواده سبز
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست