چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا
کدبانوی ایرانی
● سالاد پرآب!
برای گرفتن آب و یا مایع اضافی درون سالاد،یك نعلبكی یا بشقاب كوچك ته ظرف سالاد قراردهید. مایع یا آب اضافی، زیر نعلبكی رفته و سالادشما تازه وترد خواهد ماند.
● جلوگیری از پلاسیدگی سبزی
برای آنكه سبزیجات شما از جمله كاهو، زرد وپلاسیده نشود، كف جایگاه نگهداری سبزی را دریخچال، با حوله كاغذی یا دستمال سفرهبپوشانید. كاغذ رطوبت اضافی را گرفته و سبزیبرای مدت بیشتری تازه خواهد ماند.
● كاهوی پلاسیده را دور نریزید!
در مورد كاهوهای پلاسیده، این گونه عمل كنید;درون ظرفی آب سرد ریخته و مقداری آب لیموبه آن اضافه كنید، كاهوها را در آن خیس كردهوبه مدت یك ساعت دریخچال بگذارید. خواهیددید كه كاهوها، طراوت خود را باز خواهند یافت.
● پوست كندن سیبزمینی
اگر میخواهید پوست سیبزمینی به آسانی كندهشود، آن را چند دقیقه در داخل آبجوش كهمقداری هم جوششیرین به آن اضافه كردهایدبیندازید. به آسانی پوست آن كنده خواهد شد.
منبع : خانواده سبز
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران عزاداری علی باقری پزشکیان دولت چهاردهم دولت ترور رئیس جمهور انتخابات دولت سیزدهم سعید جلیلی
قتل هواشناسی زمین لرزه زلزله تیراندازی شاهچراغ شهرداری تهران تب دنگی بازنشستگان پشه آئدس سازمان هواشناسی شورای شهر تهران
افغانستان خودرو اقتصاد ایران قیمت خودرو قیمت طلا یارانه نقدی قیمت دلار ترافیک ایران خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت
امام حسین عزاداری محرم فضای مجازی لیلی رشیدی بهنام بانی تلویزیون سریال مهران غفوریان دفاع مقدس مداحی سینمای ایران
فناوری
رژیم صهیونیستی اسرائیل دونالد ترامپ فلسطین غزه ترامپ آمریکا جنگ غزه ترور ترامپ روسیه ایالات متحده آمریکا جو بایدن
پرسپولیس فوتبال علیرضا بیرانوند استقلال رئال مادرید کیلیان امباپه یورو 2024 باشگاه پرسپولیس رامین رضاییان تیم ملی اسپانیا تیم ملی انگلیس باشگاه استقلال
هوش مصنوعی خودروهای وارداتی همستر کامبت دیابت ناسا کد مورس شیائومی اپل
گرمازدگی رژیم غذایی تخم مرغ کاهش وزن ویتامین دی حسین فرشیدی طول عمر