چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

کدبانوی‌ ایرانی‌


کدبانوی‌ ایرانی‌
● سالاد پرآب‌!
برای‌ گرفتن‌ آب‌ و یا مایع‌ اضافی‌ درون‌ سالاد،یك‌ نعلبكی‌ یا بشقاب‌ كوچك‌ ته‌ ظرف‌ سالاد قراردهید. مایع‌ یا آب‌ اضافی‌، زیر نعلبكی‌ رفته‌ و سالادشما تازه‌ وترد خواهد ماند.
● جلوگیری‌ از پلاسیدگی‌ سبزی‌
برای‌ آنكه‌ سبزیجات‌ شما از جمله‌ كاهو، زرد وپلاسیده‌ نشود، كف‌ جایگاه‌ نگهداری‌ سبزی‌ را دریخچال‌، با حوله‌ كاغذی‌ یا دستمال‌ سفره‌بپوشانید. كاغذ رطوبت‌ اضافی‌ را گرفته‌ و سبزی‌برای‌ مدت‌ بیشتری‌ تازه‌ خواهد ماند.
● كاهوی‌ پلاسیده‌ را دور نریزید!
در مورد كاهوهای‌ پلاسیده‌، این‌ گونه‌ عمل‌ كنید;درون‌ ظرفی‌ آب‌ سرد ریخته‌ و مقداری‌ آب‌ لیموبه‌ آن‌ اضافه‌ كنید، كاهوها را در آن‌ خیس‌ كرده‌وبه‌ مدت‌ یك‌ ساعت‌ دریخچال‌ بگذارید. خواهیددید كه‌ كاهوها، طراوت‌ خود را باز خواهند یافت‌.
● پوست‌ كندن‌ سیب‌زمینی‌
اگر می‌خواهید پوست‌ سیب‌زمینی‌ به‌ آسانی‌ كنده‌شود، آن‌ را چند دقیقه‌ در داخل‌ آب‌جوش‌ كه‌مقداری‌ هم‌ جوش‌شیرین‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ایدبیندازید. به‌ آسانی‌ پوست‌ آن‌ كنده‌ خواهد شد.
منبع : خانواده سبز