شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
۲۷ فوریه ۲۰۰۵ ـ کشف مهم دکتر حمید فرشچی: منافع خوردن ناشتایی
دکتر حمید فرشچی از پژوهشگران پزشکی و تغذیه در دانشگاه ناتینگهام انگلستان ۲۷ فوریه ۲۰۰۵ اعلام داشت که مصرف ناشتایی کامل به ویژه نان تهیه شده از آرد خالص و سیریالCereals سطح کلسترول خون را در طول روز پایین نگهمیدارد و بر تاثیر انسولین که با حضور آن، سلولهای بدن قند را از جریان خون گرفته و به صورت انرژی ذخیره می کنند می افزاید.
دکتر فرشچی در مصاحبه خود همچنین گفته است که خوردن ناشتایی کامل در دراز مدت منافع بی شمار دارد و توصیه کرده است که افراد بدون خوردن ناشتایی خانه را ترک نکنند. ناشتایی باید هر روز در ساعت معین و در بامداد مصرف شود و نان خالص قسمتی از آن باشد.
وی و گروه همکارانش که پس از تجربه روی شماری از افراد، این نتایج را به دست آورده اند همچنین گفته است که خوردن ناشتایی از پرخوری در سایر ساعات روز و در نتیجه اضافه وزن پیدا کردن جلوگیری می کند.
دکتر فرشچی در پایان مصاحبه طولانی خود باردیگر تاکید کرده است که خوردن ناشتایی منافع متابولیک فراوان دارد و کسانی که از این وعده غذایی گریز نکنند روان و جسمی بهتر خواهند داشت و کمتر رنجور خواهند بود و بیمار خواهند شد.
باید دانست افغانها و مردم نواحی شرقی ایران که نان گندم خالص غذای اصلی آنها را تشکیل می دهد، کمتر از دیگران دچار بیماری های قلب و عروق و مشکلات متابولیک و روانی می شوند و در طول روز بهتر کار می کنند. در این مناطق اهمیت نان به حدی است که غذا خوردن را هم «نان خوردن» می گویند.
دکتر فرشچی در مصاحبه خود همچنین گفته است که خوردن ناشتایی کامل در دراز مدت منافع بی شمار دارد و توصیه کرده است که افراد بدون خوردن ناشتایی خانه را ترک نکنند. ناشتایی باید هر روز در ساعت معین و در بامداد مصرف شود و نان خالص قسمتی از آن باشد.
وی و گروه همکارانش که پس از تجربه روی شماری از افراد، این نتایج را به دست آورده اند همچنین گفته است که خوردن ناشتایی از پرخوری در سایر ساعات روز و در نتیجه اضافه وزن پیدا کردن جلوگیری می کند.
دکتر فرشچی در پایان مصاحبه طولانی خود باردیگر تاکید کرده است که خوردن ناشتایی منافع متابولیک فراوان دارد و کسانی که از این وعده غذایی گریز نکنند روان و جسمی بهتر خواهند داشت و کمتر رنجور خواهند بود و بیمار خواهند شد.
باید دانست افغانها و مردم نواحی شرقی ایران که نان گندم خالص غذای اصلی آنها را تشکیل می دهد، کمتر از دیگران دچار بیماری های قلب و عروق و مشکلات متابولیک و روانی می شوند و در طول روز بهتر کار می کنند. در این مناطق اهمیت نان به حدی است که غذا خوردن را هم «نان خوردن» می گویند.
منبع : تاریخ ایران و جهان در این روز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست