جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
با قاله پلو
● طرز تهیه :
ابتدا پیاز را خرد كنید وبا دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. پس از طلایی شدن پیاز‚ گوشت خردشده را به آن اضافه كنید و مخلوط را مرتب به هم بزنید و تفت دادن را ادامه دهید. پس از ۵ دقیقه مقدار دو تا سه لیوان آب به گوشت اضافه كنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت مغز پخت شود. شوید را پاك كرده‚ پس از شستن آن را كمی خرد كنید. برنج را بپزید و آبكش كردن‚ باقالی را به آن بیفزایید و پس از بهم زدن آن را آبكش كنید.
سه قاشق روغن و كمی آب در قابلمه بریزید و پس از آب شدن روغن‚ یك سوم مخلوط برنج و باقلا را در آن بریزید. سپس نیمی از گوشت و شوید را روی برنج بریزید و یك سوم دیگر برنج را اضافه كنید. آنگاه بقیه گوشت و شوید را روی برنج بریزید و روی آن را با باقیمانده برنج بپوشانید. زعفران را با نیم استكان آب جشیده مخلوط كنید و به همراه آب گوشت روی برنج بریزید. قابلمه را روی شعله متوسط اجاق به مدت پنج تا ده دقیقه قرار دهید تا برنج بخار كند. سپس باقیمانده روغن را داغ كنید و روی برنج بریزید و آن را دم كنید. پس از دم كشیدن پلو‚ در حدود یك ساعت بعد غذا آماده است.
منبع : میکرو فارس
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق مجلس شورای اسلامی حسن روحانی دولت سیزدهم نیکا شاکرمی دولت چین مجلس رهبر انقلاب بابک زنجانی شهید مطهری
ایران تهران هواشناسی یسنا سیل هلال احمر روز معلم آتش سوزی پلیس معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان طلا خودرو قیمت دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا ارز
عمو پورنگ موسیقی لیلا بلوکات سریال تلویزیون سینمای ایران عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی ناسا تبلیغات اپل اینستاگرام گوگل تلفن همراه عکاسی
خواب فشار خون کبد چرب