شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال دوم، شمارهٔ ۱۶، اردیبهشت ۱۳۸۷


▪ پیش غذا، سوپ، سالاد: ص ۱۶
▪ اردورپفی: ص ۱۶
▪ سالاد هویج و پرتقال: ص ۱۷
▪ چیزا کلر (اکلر پنیر): ص ۱۸
▪ ماچدونیا (سالاد میوه): ص ۱۹
▪ غذای اصلی: ص ۲۰
▪ همبرگر مرغ: ص ۲۰
▪ کباب مرغ و گوشت تسبیحی: ص ۲۱
▪ فیلهٔ کباب با سس آواکادو: ص ۲۲
▪ کباب ماهی اوزون برون: ص ۲۳
▪ دمی زیره: ص ۲۴
▪ شامی شیرین: ص ۲۵
▪ ترش تره: ص ۲۶
▪ کباب ترش: ص ۲۷
▪ آش گوشواره: ص ۲۸
▪ گراتن بادمجان: ص ۲۹
▪ شیر ماهی با سس مخصوص: ص ۳۰
▪ کوکتل میگو: ص ۳۱
▪ کتلت قارچ صدفی: ص ۳۲
▪ ساندویچ ژامبون با سس واکامولی: ص ۳۳
▪ کتلت دسته دار با سس قارچ: ص ۳۴
▪ کراکت سیب‌زمینی: ص ۳۵
▪ ته‌چین رب انار: ص ۳۶
▪ گوشتاب: ص ۳۷
▪ بیتکی: ص ۳۸
▪ کیک کدو: ص ۳۹
▪ آشپزی ویژه: ص ۴۰
▪ پلو با سبزیجات: ص ۴۰
▪ دال جو و ماش با سبزیجات: ص ۴۱
▪ ماکارونی با سبزیجات ربانی: ص ۴۲
▪ خورش کاری: ص ۴۳
▪ سوپ‌های سبک: ص ۴۴
▪ شیرینی و دسر: ص ۴۶
▪ کلاس شیرینی‌پزی: ص ۴۶
▪ کوکیزهای شکلاتی: ص ۴۸
▪ فاج شکلات و کشمش: ص ۴۹
▪ کیک شکلاتی با رویهٔ نارگیل: ص ۵۰
▪ کیک سیب و گردو: ص ۵۱
▪ شیرینی‌تر برشی: ص ۵۲
▪ کیک پسته: ص ۵۳
▪ بیسکویت شکلات و کارامل: ص ۵۴
▪ شکلات دو رنگ با کرهٔ بادام زمینی: ص ۵۵
▪ دسر میوهٔ هفت‌رنگ: ص ۵۶
▪ دسر گلابی: ص ۵۷
▪ تارت گلابی: ص ۵۸
▪ مارمالاد میوه‌ای: ص ۵۹
▪ رولت موز: ص ۶۰
▪ شیرینی گردو و جوپرک: ص ۶۱
▪ نان لواش محلی: ص ۶۲
▪ نان تست: ص ۶۳
▪ چاشنی: ص ۶۴
▪ مربای بهار نارنج: ص ۶۴
▪ مربای بادرنگ (بالنگ): ص ۶۵
▪ دیدنی‌ها و خواندنی‌ها: ص ۶۶
▪ آشپزخانه کودک و نوجوان: ص ۶۶
▪ سفره آرائی: ص ۶۸
▪ کُره و آداب غذا خوردن: ص ۷۰
▪ غذاهای مقوی و مغذی (هویج): ص ۷۲
▪ قارچ؛ گنج پنهان طبیعت: ص ۷۴
▪ فوت و فن آشپزی: ص ۷۶
▪ پرسش و پاسخ: ص ۷۷
▪ جدول: ص ۸۰
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)