دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

خوراک کبوتر


گوشت کبوتر  :  ۱۲۰۰ گرم
پیاز  :  ۱ عدد
نان سوخاری  :  ۱۲ ورقه
کرفس خرد شده  :  ۱۵۰ گرم
کره  :  ۲۰۰ گرم
سه عدد کبوتر را پاک کرده داخل شکم آنها سوخاری و نمک و فلفل، ساقه سفید کرفس، ۷۵ گرم کره بگذارید و شکم کبوترها را بدوزید، سپس بقیه کره را در قابلمه انداخته، کبوترها را سرخ کرده رویش آبجوش بریزید و بگذارید پخته شود.