جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
خوراک بادنجان و کدو
● مواد لازم:
▪ بادنجان کوچک دلمه ای یا معمولی۶ عدد
▪ کدوی خورشی۶ عدد
▪ گوجه فرنگی یک اندازه۱۰ عدد
▪ برنج پخته شده در حدود نصف لیوان
▪ نخود سبز پخته شده در حدود نصف لیوان
▪ کره ۲۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل بمقدار کافی
● طرز تهیه:
سرهای بادنجان و کدو را می گیریم و بصورت حلقه حلقه می بریم ولی حلقه ها را از هم جدا نمی کنیم یعنی انتهای حلقه ها را از هم جدا نمی سازیم تا فرم بادنجان و کدو محفوظ بماند.چهار عدد از گوجه فرنگی ها را کنار می گذاریم و بقیه را حلقه حلقه می کنیم و بین هر حلقه کدو و بادنجان یک حلقه گوجه فرنگی قرار می دهیم و کمی نمک و فلفل به آن می پاشیم،سپس بادنجانها و کدو ها را یک در میان در ظرف گرد نسوزی می چینیم و ۱۵۰ گرم از کره را قطعه قطعه کرده روی بادنجانها و کدوها می گذاریم و ظرف را در فر با حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم بمدت نیم ساعت تا سه ربع بماند تا کدو و بادنجان بپزد ولی زیاد له نشود بعد سه عدد از گوجه فرنگی ها را از وسط نصف و داخل آن را خالی می کنیم.برنج و نخودسبز پخته شده را با کمی نمک و فلفل و پنجاه گرم کره آب شده مخلوط کرده داخل گوجه فرنگی ها را با این مواد پر می کنیم.گوجه فرنگی ها را در اواخر طبخ بادنجان و کدو دور ظرف می چینیم.یک عدد گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده وسط ظرف قرار می دهیم و یکربع دیگر می گذاریم ظرف در فر بماند تا گوجه فرنگی ها بپزد ولی له نشود.این غذا را با همان ظرف سر میز می بریم.در صورتیکه بخواهیم گوجه فرنگی ها شکل خود را از دست ندهد ابتدا کدو و بادنجان را می گذاریم کمی بپزد بعد حلقه ای گوجه فرنگی را بین آنها قرار می دهیم و دوباره چند دقیقه دیگر می گذاریم بپزد.
▪ بادنجان کوچک دلمه ای یا معمولی۶ عدد
▪ کدوی خورشی۶ عدد
▪ گوجه فرنگی یک اندازه۱۰ عدد
▪ برنج پخته شده در حدود نصف لیوان
▪ نخود سبز پخته شده در حدود نصف لیوان
▪ کره ۲۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل بمقدار کافی
● طرز تهیه:
سرهای بادنجان و کدو را می گیریم و بصورت حلقه حلقه می بریم ولی حلقه ها را از هم جدا نمی کنیم یعنی انتهای حلقه ها را از هم جدا نمی سازیم تا فرم بادنجان و کدو محفوظ بماند.چهار عدد از گوجه فرنگی ها را کنار می گذاریم و بقیه را حلقه حلقه می کنیم و بین هر حلقه کدو و بادنجان یک حلقه گوجه فرنگی قرار می دهیم و کمی نمک و فلفل به آن می پاشیم،سپس بادنجانها و کدو ها را یک در میان در ظرف گرد نسوزی می چینیم و ۱۵۰ گرم از کره را قطعه قطعه کرده روی بادنجانها و کدوها می گذاریم و ظرف را در فر با حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم بمدت نیم ساعت تا سه ربع بماند تا کدو و بادنجان بپزد ولی زیاد له نشود بعد سه عدد از گوجه فرنگی ها را از وسط نصف و داخل آن را خالی می کنیم.برنج و نخودسبز پخته شده را با کمی نمک و فلفل و پنجاه گرم کره آب شده مخلوط کرده داخل گوجه فرنگی ها را با این مواد پر می کنیم.گوجه فرنگی ها را در اواخر طبخ بادنجان و کدو دور ظرف می چینیم.یک عدد گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده وسط ظرف قرار می دهیم و یکربع دیگر می گذاریم ظرف در فر بماند تا گوجه فرنگی ها بپزد ولی له نشود.این غذا را با همان ظرف سر میز می بریم.در صورتیکه بخواهیم گوجه فرنگی ها شکل خود را از دست ندهد ابتدا کدو و بادنجان را می گذاریم کمی بپزد بعد حلقه ای گوجه فرنگی را بین آنها قرار می دهیم و دوباره چند دقیقه دیگر می گذاریم بپزد.
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی توماج صالحی دولت مجلس شورای اسلامی سیدابراهیم رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد تهران خراسان رضوی وزارت آموزش و پرورش پلیس باران آموزش و پرورش بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا چین بازار خودرو مالیات قیمت دلار مسکن ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب تلویزیون سریال فردوسی سینما دفاع مقدس
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه اوکراین ترکیه یمن لبنان حزب الله لبنان
فوتبال استقلال تراکتور پرسپولیس مس رفسنجان جام حذفی لیگ برتر سپاهان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل سونی جراحی سرعت اینترنت عیسی زارع پور ایرانسل
بارداری کاهش وزن پوکی استخوان چای دیابت سرماخوردگی