جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

غذا درمانی


غذا درمانی
استفاده از غذا برای پیش‏گیری از بیماری‏ها، حفط تندرستی، طول عمر مطلوب و درمان بیماری‏های پدید آمده را غذا درمانی می‏نامیم.
●تاریخچه شکل گیری این روش چیست؟
نوع مواد غذایی که می‏خوریم در ابتلا به بیماری‏های بسیار شایع در جوامع پیشرفته‏تر شهری چون سرطان روده بزرگ، فشار زیاد خون، سکته قلبی، بواسیر، آپاندیسیت، دایور تیکولر کولون ، چاقی، دیابت نوع دوم )مرض قند که بیش‏تر در اثر زیاده‏خوری غذا و چاقی پدید می‏آید(، واریس رگ‏ها، یبوست مزمن و لخته شدن خون، که به ریه‏ها یا مغز یا قلب می‏رود و مرگ‏زودرس می‏آورد، موثر است.شیوه غذایی مدرن مردم علت اصلی پیدایش گروهی از بیماری‏های خطرناک است. همگام با کاهش فیبرهای گیاهی در غذای روزانه و افزایش مصرف شکر، غذاهای آماده مصرف کارخانه‏ای، گوشت قرمز و چربی حیوانی، بیماری‏های زیر با تناسب مستقیم افزایش می‏یابند: سکته قلبی، سرطان روده، فشار زیاد خون، نقرس، دیابت نوع دوم، بواسیر، دایورتیکولر روده بزرگ، یبوست مزمن، چاقی، آپاندیسیت، واریس رگ‏های پا و لخته شدن خون در رگ‏ها.
●این روش چگونه عمل می کند؟
تصحیح رژیم غذایی و عادات غذا خوردن
●این روش چه کاربردی دارد؟
فرآیند غذا و در نتیجه گوارش نامناسب منجر به پیدایش سرطان روده، سکته قلبی، دیورتیکول روده و بیماریهای بی شمار دیگری می شود . بالتبع تغذیه ی مناسب از آنها پیشگری می کند.
●حقایق کاملاً مستند و ثابت شده را زمینه تغذیه:
۱ - علت اصلی سکته قلبی، کلسترول افزون بر نیاز بدن است که پس از وارد شدن در جریان گردش خون در مویرگ‏های تغذیه‏کننده عضله قلب ته‏نشین می‏شود و آن‏ها را تنگ می‏کند.
۲ - غذای دارای مقدار کافی فیبرهای گیاهی اضافه کلسترول خون را به دو طریق کاهش می‏دهد:
الف- وادار ساختن جگر به تبدیل کلسترول بیش‏تر به اسیدها و نمک‏های صفرایی، و نتیجتاً
ب - اسیدها و نمک‏های صفرایی بیش‏تری را با تخلیه به موقع مدفوع از بدن خارج می‏کند.