جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
بیسکویت بادامی
کره : ۱۲۵ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد
کاکائو : ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۵۰۰ گرم
شکر : ۲۰۰ گرم
بادام : ۱۲۵ گرم
بکین پودر : ۳ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه : ۱ فنجان
وانیل : قدری
کره را آب کرده آن را با شکر مخلوط نموده همش بزنید، سپس تخم مرغ را به آن اضافه کرده بادام و کاکائو و وانیل را در نیم استکان شیر حل کرده، به مایه فوق اضافه کنید.
در بقیه شیر، بکینگ پودر را حل کنید آن را به خمیره مخلوط نموده باز هم کمی شیر ریخته خمیر را با وردنه باز نموده آن را با قالب مخصوص بریده در سینی بگذارید و در فر ۴۰۰ درجه حرارت مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.
تخم مرغ : ۳ عدد
کاکائو : ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۵۰۰ گرم
شکر : ۲۰۰ گرم
بادام : ۱۲۵ گرم
بکین پودر : ۳ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه : ۱ فنجان
وانیل : قدری
کره را آب کرده آن را با شکر مخلوط نموده همش بزنید، سپس تخم مرغ را به آن اضافه کرده بادام و کاکائو و وانیل را در نیم استکان شیر حل کرده، به مایه فوق اضافه کنید.
در بقیه شیر، بکینگ پودر را حل کنید آن را به خمیره مخلوط نموده باز هم کمی شیر ریخته خمیر را با وردنه باز نموده آن را با قالب مخصوص بریده در سینی بگذارید و در فر ۴۰۰ درجه حرارت مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست