جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
خورش ماست
● مواد لازم:
گوشت با استخوان: حدود ۱۲۵۰ گرم
ماست: ۷ كیلوگرم
شكر: ۱/۵ تا ۲ لیوان
زعفران سائیده شده: ۱ قاشق مرباخوری
گلاب: یك دوم استكان
تخم مرغ: ۶ عدد
● دستور تهیه:
گوشت را همراه بایك عدد پیاز و آب می پزیم تا خوب پخته شود و تنها یك استكان آب داشته باشد، سپس آن را از استخوان جدا كرده و خوب می كوبیم، البته گوشت را باید در ظرفی بزرگ قرار داده و با گوشت كوب آن را خوب نرم كرد. در حین كوبیدن آب باقی مانده را به آن اضافه می كنیم تاگوشت سفید شود، تخم مرغها را دانه دانه شكسته می كوبیم، در ضمن كوبیدن اگر رگ در گوشت بود از آن جدا كرده ماست را كه قبلا" كیسه انداخته تا حدود ۲/۵ كیلوگرم شود، ملاقه ملاقه اضافه می كنیم و به كوبیدن ادامه می دهیم تا ماست تمام شود، ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و شكر و گلاب را به آن اضافه می كنیم و آن را هم می زنیم تا مایه كم كم رقیق شود و جوش بخورد و به آن زعفران را كه در آب جوش حل كرده ایم، اضافه می كنیم و شعله را خاموش می كنیم تا رنگ دلخواه به دست آید، در ظرف را می كشیم و رویش را با زرشك و خلال پسته تزئین می نماییم، پس از این كه خورش ولرم شد، دو مرتبه سفت می شود، معمولا" خورش ماست را سرد میل می نمایند.
گوشت با استخوان: حدود ۱۲۵۰ گرم
ماست: ۷ كیلوگرم
شكر: ۱/۵ تا ۲ لیوان
زعفران سائیده شده: ۱ قاشق مرباخوری
گلاب: یك دوم استكان
تخم مرغ: ۶ عدد
● دستور تهیه:
گوشت را همراه بایك عدد پیاز و آب می پزیم تا خوب پخته شود و تنها یك استكان آب داشته باشد، سپس آن را از استخوان جدا كرده و خوب می كوبیم، البته گوشت را باید در ظرفی بزرگ قرار داده و با گوشت كوب آن را خوب نرم كرد. در حین كوبیدن آب باقی مانده را به آن اضافه می كنیم تاگوشت سفید شود، تخم مرغها را دانه دانه شكسته می كوبیم، در ضمن كوبیدن اگر رگ در گوشت بود از آن جدا كرده ماست را كه قبلا" كیسه انداخته تا حدود ۲/۵ كیلوگرم شود، ملاقه ملاقه اضافه می كنیم و به كوبیدن ادامه می دهیم تا ماست تمام شود، ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و شكر و گلاب را به آن اضافه می كنیم و آن را هم می زنیم تا مایه كم كم رقیق شود و جوش بخورد و به آن زعفران را كه در آب جوش حل كرده ایم، اضافه می كنیم و شعله را خاموش می كنیم تا رنگ دلخواه به دست آید، در ظرف را می كشیم و رویش را با زرشك و خلال پسته تزئین می نماییم، پس از این كه خورش ولرم شد، دو مرتبه سفت می شود، معمولا" خورش ماست را سرد میل می نمایند.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران رئیس جمهور مازندران توماج صالحی رئیسی دولت سیزدهم دولت مجلس شورای اسلامی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی بارش باران پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه قتل سازمان هواشناسی
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا چین بازار خودرو قیمت دلار مالیات مسکن ایران خودرو دلار بانک مرکزی تعطیلی شنبه
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب تلویزیون زنان سریال فردوسی ازدواج
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان لبنان
فوتبال استقلال تراکتور پرسپولیس جام حذفی مس رفسنجان لیگ برتر سپاهان بازی باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس جواد نکونام
هوش مصنوعی جنگ گوگل آیفون اپل اینترنت سونی ایلان ماسک سرعت اینترنت عیسی زارع پور ایرانسل
خواب بارداری کاهش وزن چای دیابت چاقی سرماخوردگی