چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
پودینگ کدو حلوایی
● مواد لازم برای هشت نفر
▪ دو قاشق غذاخوری آب پرتقال
▪ یک قاشق چایخوری وانیل
▪ یک چهارم فنجان کشمش
▪ یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده
▪ یک عدد تخم مرغ زده شده
▪ ۴۲۵ گرم کدو حلوایی
▪ دو سوم فنجان شیر
▪ نصف فنجان شکر
▪ یک قاشق چایخوری ادویه مورد نظر
▪ یک سوم فنجان جوی دو سر
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ دو قاشق چایخوری کره یا مارگارین (ذوب شده)
● زمان تهیه: حدود سه ساعت
● طرز تهیه
آب پرتقال و وانیل را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود اما نجوشد، سپس کشمش را به آن افزوده و ظرف را کناری قرار دهید.
ته کاسه ها را کمی چرب کرده و آنها را در سینی فر قرار دهید. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ، تخم مرغ، کدو حلوایی، شیر، نصف فنجان شکر و ادویه را با هم مخلوط کنید. سپس کشمش و سایر مواد را به آن بیفزایید. حال مخلوط حاصل را در کاسه ها بریزید.
در یک کاسه کوچک، جوی دو سر و دو قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط کرده و کره را به آن اضافه کنید. حال کمی از این ترکیب را روی هر یک از کاسه ها بریزید.
ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست