شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
عدس و عدسی
● عدس
معروف است كه با وجود ۵/۲۲ درصد پروتئین در عدس، این حبوب با ارزش می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت باشد. عدس همچنین سرشار از كلسیم، فسفر، آهن و پتاسیم است. سرزمین مادری عدس، یونان و ایتالیاست.
درصد گرم دانه خشك عدس ۷۹ میلی گرم كلسیم، ۳۷۷ میلی گرم فسفر، ۸/۶ میلی گرم آهن و ۷۹۰ میلی گرم پتاسیم وجود دارد.
عدس را می توان در سوپ ریخت و بنا به توصیه اطبا به بیمار در دوران نقاهت داد. اگر خوردن حبوبات شما را می آزارد، سركه را چاشنی آن نمایید.
● عدسی
احتمالاً همه ما پختن عدسی را بلدیم، اما با دانستن و كاربرد چند نكته ظریف، بی تردید عدسی خوشمزه تری خواهید پخت. دست به كار شوید و عدس را چهار ساعت پیش از پختن خیس كنید. به هنگام پخت عدس كمی بلغور به آن بیفزایید. چاشنی عدسی، روغن مایع است و فلفل قرمز و آبلیمو و صدالبته پیاز. رمز عدسی خوشمزه پختن آن با حرارت ملایم و طولانی است. در صورت آماده شدن می توان آن را به عنوان صبحانه و عصرانه و یا شامی سبك میل نمود.
خدیجه گنجعلی
منبع : روزنامه جوان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست