پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
نکات مهم برای کاهش چربی در غذا
۱ـ مصرف گوشت، ماهی و مرغ را تا زیر ۱۵۰تا ۲۰۰گرم در روز را محدود كنید.
۲ـ مصرف گوشت قرمز را محدود كرده بیشتر از مرغ و ماهی استفاده كنید.
۳ـ گوشت را قبل از طبخ كاملا از چربیهای زائد پاك نمائید.
۴ـ غذاهای بدون گوشت را گاه گاه جایگزین غذاهای پرگوشت كنید.
۵ـ از مصرف بیش از ۵تا ۸قاشق غذاخوری روغن در روز پرهیز كنید.
۶ـ از مواد لبنیاتی كم چربی بیشتر استفاده كنید.
۷ـ مصرف تخم مرغ تا ۴عدد در هفته را محدود كنید.
۸ـ از مصرف زیاد و مكرر موادی مثل دل، جگر، قلوه، و مغز خودداری كنید.
ـ
۲ـ مصرف گوشت قرمز را محدود كرده بیشتر از مرغ و ماهی استفاده كنید.
۳ـ گوشت را قبل از طبخ كاملا از چربیهای زائد پاك نمائید.
۴ـ غذاهای بدون گوشت را گاه گاه جایگزین غذاهای پرگوشت كنید.
۵ـ از مصرف بیش از ۵تا ۸قاشق غذاخوری روغن در روز پرهیز كنید.
۶ـ از مواد لبنیاتی كم چربی بیشتر استفاده كنید.
۷ـ مصرف تخم مرغ تا ۴عدد در هفته را محدود كنید.
۸ـ از مصرف زیاد و مكرر موادی مثل دل، جگر، قلوه، و مغز خودداری كنید.
ـ
منبع : واحد مرکزی خبر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست