پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال دوم، شمارهٔ ۲۳، آذر ۱۳۸۷


▪ مجموعه‌ای از سبزیجات خام با ریپ روغن زیتون: ص ۲۰
▪ سالاد سی‌زر: ص ۲۱
▪ پیش‌غذای قارچ و زیتون با بیسکوئیت زیره: ص ۲۲
▪ سالاد پاستا و بروکلی و آرتیشو: ص ۲۳
▪ سوپ به با گوشت: ص ۲۴
▪ سوپ کرفس: ص ۲۵
▪ ۴ پیشنهاد برای انواع سیب‌زمینی پر شده: ص ۲۶
▪ ترین پنیر و سبزیجات: ص ۲۸
▪ ترین سیب‌زمینی و ماهی دودی: ص ۲۹
▪ کباب با برنج مخلوط: ص ۳۰
▪ فیلهٔ شوریده با سس: ص ۳۱
▪ خوراک مرغ با پیازچه و زنجفیل: ص ۳۲
▪ اسپاگتی با مرغ و ریحان: ص ۳۳
▪ خوراک گوشت گوسفند با برنج قالبی: ص ۳۴
▪ پلو بلغور با گشنیز: ص ۳۵
▪ شامی هویج: ص ۳۶
▪ یکاوه: ص ۳۷
▪ شیرین‌پلو با عسل: ص ۳۸
▪ بادمجان حصیری: ص ۳۹
▪ کلوچه‌های عدسی: ص ۴۰
▪ شامی بلغور: ص ۴۱
▪ کلاس شیرینی‌پزی: ص ۴۲
▪ بیسکویت مادکیک: ص ۴۶
▪ بیسکویت سیب با کرم کاسترد: ص ۴۷
▪ کیک اسفنجی زنجفیلی: ص ۴۸
▪ کیک تزئینی با گل‌های مارگریت: ص ۴۹
▪ تارت نارگیل با شکلات: ص ۵۰
▪ بیسکویت با کورن‌فلکس و کشمش: ص ۵۱
▪ پای موز و کارامل: ص ۵۲
▪ برانیز فندق: ص ۵۳
▪ کیک زیره: ص ۵۴
▪ ماکارون‌های صورتی: ص ۵۵
▪ دسر کاسترد و نارگیل: ص ۵۶
▪ مسقطی برشی: ص ۵۷
▪ شکلات سوئیسی: ص ۵۹
▪ چیزکیک انار: ص ۶۰
▪ نان سوئدی: ص ۶۱
▪ نوعی قهوهٔ اسپرسو: ص ۶۲
▪ چای گرام ماسالا: ص ۶۳
▪ ترشی خرما با سماق: ص ۶۴
▪ ترشی بادمجان شکم‌پر: ص ۶۵
▪ آشپزخانهٔ کودک و نوجوان: ص ۶۶
▪ کار روی خربزه ایوانکی سبز: ص ۶۷
▪ فوت و فن: ص ۶۹
▪ نقش مصرف آب‌میوه در رژیم غذائی سالم: ص ۷۰
▪ از سیر بیشتر بدانیم: ص ۷۲
▪ داستان ادویه: ص ۷۴
▪ خواص سبزیجات: ص ۷۶
▪ زیبائی از درون طبیعت: ص ۷۸
▪ ظرف خلال دندان: ص ۷۹
▪ دنیای گوناگون پنیر: ص ۸۰
▪ آداب غذاخوردن در چین: ص ۸۲
▪ پرسش و پاسخ: ص ۸۶
▪ فرم اشتراک: ص ۸۶
▪ جدول: ص ۸۸
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
تلفن: ۷ـ۶۶۴۳۵۶۶۶
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۸
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچهٔ اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
صندوق پستی: ۶۹۳ـ۱۴۱۸۵
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.mag@gmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)