چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

طرحی در جهت کاستن مشکلات امنیتی "اسرائیل"


طرحی در جهت کاستن مشکلات امنیتی "اسرائیل"
زمانی كه فلسطینیان برای دفاع از خود و مقابله با تجاوزات دشمن صهیونیستی و اجرای عملیات های شهادت طلبانه جهت اعمال فشار بر این دشمن و مجبور كردن آن به عقب نشینی به سلاح نیاز داشتند كشورهای عربی قبل از "اسرائیل" تمامی گذرگاه ها و مرزها را می بستند. حمایت تسلیحاتی از مبارزان فلسطینی یك خطر قرمز قلمداد می شود و هر كس پای خود را از این خط فراتر بگذارد باید تبعات امنیتی و سیاسی آن را بپذیرد.
این روزها و پس از تشدید بحران میان جنبش های مقاومت اسلامی "حماس" و فتح یا میان دولت و تشكیلات خودگردان فلسطین بیشتر طرف های عربی و آمریكایی و حتی صهیونیستی در جهت ارسال سلاح به یك گروه فلسطینی در جهت حمله به یك گروه دیگر و ضربه زدن به اعضای آن با یكدیگر به رقابت برخاسته اند و هیچ نگرانی از كشته شدن غیرنظامیان در خیابان ها، بازارها و خانه ها ندارند.
مراد از این كمك تسلیحاتی ایجاد فتنه و آشوب در میان مردم فلسطین است و از منظر این كشورها این امر نه تنها جائز است؛ بلكه مورد خواست نیز می باشد؛ چرا كه این امر موجب اطمینان خاطر "اسرائیل" می شود و بار سنگین رویارویی را از شانه آن بر می دارد و به اختلافات میان گروه های فلسطینی عمق بیشتری می بخشد و موجب بروز جنگ داخلی می شود امری كه باعث می گردد تا مقاومت نتواند با همان توان و تكاپوی سابق خود به راه خود ادامه دهد.
ای كاش عرب هایی كه اكنون به غیرت آمده اند و برای تشكیلات خودگردان فلسطین سلاح می فرستند در دروه نبرد شدید میان گروه های سازمان آزادی بخش فلسطین و "اسرائیل" به غیرت می آمدند و سلاح در اختیار این گروه ها قرار می دادند، ای كاش مرزها برای ارسال اسلحه باز می ماند تا تمامی گروه های مبارز فلسطینی به سلاح مجهز می شدند تا معادله تغییر می كرد و شیوه مبارزه دگرگون می شد و غزه و كرانه باختری و هر وجب از خاك فلسطین به گورستانی برای جنگ افروزان و اشغالگران مبدل می شد.
مبارزان فلسطینی در گذشته تونل هایی را در زیر زمین حفر می كردند و گروه های شهادت طلب به منظور رساندن سلاح یا مهمات به مجاهدان فلسطینی یا تشكیلات خودگردان فلسطین دست به تحركاتی می زدند و سرویس های اطلاعاتی نیز تمامی تلاش خود بر شناسایی و بازداشت مبارزانی كه به طور مخفیانه وارد مناطقی یهودی نشین در "اسرائیل" می شدند یا گروهی كه این سلاح ها را به رزمندگان فلسطینی می رساند یا به هر نحویی در این فرآیند نقش آفرینی می كرد متمركز كرده بودند.
اما اكنون ضوابط به كلی دستخوش تغییر گشته است. ارسال سلاح به داخل فلسطین كه آتش فتنه را در اراضی اشغالی برخواهد افروخت بنا بر تصمیم كشورهای عربی و بین المللی امری جائز است این كشورها از آن حمایت می كند و "اسرائیل" نیز بر آن نظارت دارد. تمامی مرزها به روی این سلاح ها باز است، اما عكس این موضوع نه تنها درست نیست، بلكه مجازات نیز دارد؟؟ توافقنامه ها و قوانین بین المللی به خاطر آن مجازات می شود. ای عرب ها ننگ به نیرنگ تان كه كشت و كشتار را در میان مردم فلسطین ترویج می دهند، اما ای كاش به جای این كارها سلاح بازدارنده و آزاد سازی را به دست مبارزان فلسطینی می رسانیدید.
نویسنده : امین مصطفی
منبع:مركز اطلاع‌رسانی فلسطین
منبع : روزنامه اعتماد ملی