یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

نکاتی پیرامون خرید غذا از بیرون


نکاتی پیرامون خرید غذا از بیرون
▪ زمانیکه از بیرون غذا تهیه می کنید به خاطر داشته باشید:
ـ غذای داغ باید کاملاً داغ بوده و بخار پز شده باشد، از خرید غذاهای نیمه گرم به شدت خودداری نمایید.
ـ غذاهای سرد باید در فریزر و یا یخدان نگهداری شوند و زمانیکه آنها را صرف میکنید، باید کاملاً خنک بودنشان را احساس کنید.
ـ ساندویچ ها و غذاهای آماده که شامل مخلفات فاسد شدنی هستند، مانند: گوشت، ماهی، مرغ، تخم مرغ، و پنیر باید در یخچال نگهداری شده و بیش از ۴ ساعت در دمای معمولی اتاق نمانند.
ـ از خرید غذاهایی که ظاهر دلچسبی ندارند و به نظر می رسد که برای مدت زمانی طولانی در معرض هوای اتاق قرار داده شده اند، جداً پرهیز کنید.
ـ زمانی که گوشت و مرغ، خورد می شوند باید بلافاصله پخته شوند. نباید آنقدر آنها را نگه داریم که رنگ اصلی خود را از دست داده و متمایل به بنفش شوند.
ـ استیک و کباب باید طبق سلیقه شما پخته شوند.
ـ غذاهایی که درب منزل تحویل داده می شوند باید در فضا و درجه حرارت مناسبی قرار گرفته و سپس حمل شوند.
http://kadbanoooo.blogfa.com/۸۶۰۸.aspx
منبع : مطالب ارسال شده