سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

میزان لازم ویتامین A در جیره به چه عواملی بستگی دارد؟


۱- تفاوت های ژنتیکی
۲- متغیر بودن میزان ویتامین A در تخم مرغ جنین دار
۳- نوسانات احتمالی در مکمل های غذایی
۴- تخریب ویتامین A در جیره بوسیله عوامل جنبی و ثانوی
۵- وجود رقبای ویتامین A در جیره به میزان بالا : ( مثل ویتامین E و D )
۶- عدم کفایت مقادیر پروتئین یا چربی جهت تشکیل کمپلکس با سایر لیپوپروتئین ها
۷- جیره های با انرژی بالا
۸- بیماری های عفونی روده ای
۹- مایکوتوکسین ها
۱۰- خطا در مخلوط سازی و تفاوت بین میکسرهای مختلف
منبع : مؤسسه مرغداری ایران