جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
شاتو بریان با سس قارچ
● مواد لازم:
▪ گوشت فیله تمیز شده : ۸۰۰ گرم,
▪ سس قارچ : ۱ پیمانه ,
▪ كره : ۱۰۰ گرم,
▪ نمك و فلفل : به میزان كافی,
▪ روغن زیتون : ۵۰ گرم
● طرز تهیه:
گوشت فیله تمیز شده را به ۴ قسمت از مقطع بریده و با گوشت كوب كمیمیكوبیم تا به شكل گرد منظم در آید آنگاه دو طرف آن را آغشته به روغن كرده و فلفل میزنیم، دو طرف گوشت را یكی یكی در ماهیتابه چدنی خوب برشته كرده، اگر فكر میكنید مغز گوشت خام است كمی آب به آن اضافه كرده و در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم بپزد و آب جذب آن شود، سپس آن را در ظرف چیده و رویش را سس قارچ یا سس فلفل میریزیم و اطراف آن را با جعفری و سیب زمینی سرخ كرده تزئین میكنیم .
منبع : ایران مانیا
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی جنگ حسن روحانی حماس نیکا شاکرمی دولت سیزدهم دولت رهبر انقلاب معلمان مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
ایران هواشناسی بارش باران هلال احمر یسنا قوه قضاییه روز معلم تهران سیل معلم پلیس شهرداری تهران
سهام عدالت قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو قیمت دلار حقوق بازنشستگان خودرو ایران خودرو سایپا بانک مرکزی کارگران تورم
سریال تلویزیون مهران مدیری صداوسیما عفاف و حجاب تئاتر مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه اوکراین چین نوار غزه انگلیس
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اینترنت اپل تلفن همراه تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب دیابت چاقی