سه شنبه, ۱۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 4 March, 2025
مجله ویستا
آشپزباشی ـ سال دوم، شمارهٔ ۲۱، مهر ۱۳۸۷
▪ سالاد مرغ و بروکلی: ص ۲۰
▪ کراکر پنیر با تخمهٔ آفتابگردان: ص ۲۱
▪ سالاد سیبزمینی: ص ۲۲
▪ باغچه سالادی: ص ۲۳
▪ کوکوی کدو و سیبزمینی با سس ماست و شوید: ص ۲۴
▪ گونینه: ص ۲۶
▪ مانی پلو/آلبالو پلو: ص ۲۷
▪ تهچین لبو و اسفناج: ص ۲۹
▪ شامی کباب: ص ۳۰
▪ آش خیار چمبر: ص ۳۱
▪ تهچین سه طبقه: ص ۳۲
▪ چیگن استروگانف: ص ۳۵
▪ کوکوی سویا: ص ۳۶
▪ میوسلی (غذای کودک): ص ۳۷
▪ خوراک مرغ با کلم بروکلی: ص ۳۸
▪ رول بخارپز ماهی و اسفناج: ص ۳۹
▪ کلاس شیرینیپزی: ص ۴۰
▪ موس نسکافه: ص ۴۲
▪ لقمهٔ قاضی: ص ۴۴
▪ کیک بادام و مرنگ: ص ۴۶
▪ نوعی شیرینی با مارشمالا: ص ۴۸
▪ برگ نی: ص ۵۰
▪ کیک شیر نارگیل: ص ۵۱
▪ کیک تارت انگور با مرنگ: ص ۵۲
▪ کیک خرما: ص ۵۴
▪ نان بربری: ص ۵۶
▪ پیشمه ص ۵۸
▪ مربای پوست لیموترش: ص ۵۹
▪ ترشی لیتهٔ پوست بادمجان: ص ۶۰
▪ ترشی لیته انبه با تمبر هندی: ص ۶۰
▪ شربت به لیمو: ص ۶۲
▪ روش تهیه ماست: ص ۶۲
▪ آشپزخانهٔ کودک و نوجوان: ص ۶۴
▪ گل آلوسیاه: ص ۶۶
▪ سبد خربزه: ص ۶۷
▪ جادوی آشپزخانهٔ زیبا ص ۶۸
▪ آموزش جای یادداشت و جای قیچی: ص ۷۰
▪ فوت و فن آشپزی: ص ۷۱
▪ رژیم کاهش وزن ۱۵۰۰ کیلوکالری: ص ۷۲
▪ خرما: ص ۷۴
▪ آئین غذا خوردن در هند: ص ۷۶
▪ پرسش و پاسخ: ص ۷۸
▪ جدول ص ۸۰
▪ کراکر پنیر با تخمهٔ آفتابگردان: ص ۲۱
▪ سالاد سیبزمینی: ص ۲۲
▪ باغچه سالادی: ص ۲۳
▪ کوکوی کدو و سیبزمینی با سس ماست و شوید: ص ۲۴
▪ گونینه: ص ۲۶
▪ مانی پلو/آلبالو پلو: ص ۲۷
▪ تهچین لبو و اسفناج: ص ۲۹
▪ شامی کباب: ص ۳۰
▪ آش خیار چمبر: ص ۳۱
▪ تهچین سه طبقه: ص ۳۲
▪ چیگن استروگانف: ص ۳۵
▪ کوکوی سویا: ص ۳۶
▪ میوسلی (غذای کودک): ص ۳۷
▪ خوراک مرغ با کلم بروکلی: ص ۳۸
▪ رول بخارپز ماهی و اسفناج: ص ۳۹
▪ کلاس شیرینیپزی: ص ۴۰
▪ موس نسکافه: ص ۴۲
▪ لقمهٔ قاضی: ص ۴۴
▪ کیک بادام و مرنگ: ص ۴۶
▪ نوعی شیرینی با مارشمالا: ص ۴۸
▪ برگ نی: ص ۵۰
▪ کیک شیر نارگیل: ص ۵۱
▪ کیک تارت انگور با مرنگ: ص ۵۲
▪ کیک خرما: ص ۵۴
▪ نان بربری: ص ۵۶
▪ پیشمه ص ۵۸
▪ مربای پوست لیموترش: ص ۵۹
▪ ترشی لیتهٔ پوست بادمجان: ص ۶۰
▪ ترشی لیته انبه با تمبر هندی: ص ۶۰
▪ شربت به لیمو: ص ۶۲
▪ روش تهیه ماست: ص ۶۲
▪ آشپزخانهٔ کودک و نوجوان: ص ۶۴
▪ گل آلوسیاه: ص ۶۶
▪ سبد خربزه: ص ۶۷
▪ جادوی آشپزخانهٔ زیبا ص ۶۸
▪ آموزش جای یادداشت و جای قیچی: ص ۷۰
▪ فوت و فن آشپزی: ص ۷۱
▪ رژیم کاهش وزن ۱۵۰۰ کیلوکالری: ص ۷۲
▪ خرما: ص ۷۴
▪ آئین غذا خوردن در هند: ص ۷۶
▪ پرسش و پاسخ: ص ۷۸
▪ جدول ص ۸۰
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاعرسانی آفتاب)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست