سه شنبه, ۱۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 4 March, 2025
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال دوم، شمارهٔ ۲۱، مهر ۱۳۸۷


▪ سالاد مرغ و بروکلی: ص ۲۰
▪ کراکر پنیر با تخمهٔ آفتابگردان: ص ۲۱
▪ سالاد سیب‌زمینی: ص ۲۲
▪ باغچه سالادی: ص ۲۳
▪ کوکوی کدو و سیب‌زمینی با سس ماست و شوید: ص ۲۴
▪ گونینه: ص ۲۶
▪ مانی پلو/آلبالو پلو: ص ۲۷
▪ ته‌چین لبو و اسفناج: ص ۲۹
▪ شامی کباب: ص ۳۰
▪ آش خیار چمبر: ص ۳۱
▪ ته‌چین سه طبقه: ص ۳۲
▪ چیگن استروگانف: ص ۳۵
▪ کوکوی سویا: ص ۳۶
▪ میوسلی (غذای کودک): ص ۳۷
▪ خوراک مرغ با کلم بروکلی: ص ۳۸
▪ رول بخارپز ماهی و اسفناج: ص ۳۹
▪ کلاس شیرینی‌پزی: ص ۴۰
▪ موس نسکافه: ص ۴۲
▪ لقمهٔ قاضی: ص ۴۴
▪ کیک بادام و مرنگ: ص ۴۶
▪ نوعی شیرینی با مارش‌مالا: ص ۴۸
▪ برگ نی: ص ۵۰
▪ کیک شیر نارگیل: ص ۵۱
▪ کیک تارت انگور با مرنگ: ص ۵۲
▪ کیک خرما: ص ۵۴
▪ نان بربری: ص ۵۶
▪ پیشمه ص ۵۸
▪ مربای پوست لیموترش: ص ۵۹
▪ ترشی لیتهٔ پوست بادمجان: ص ۶۰
▪ ترشی لیته انبه با تمبر هندی: ص ۶۰
▪ شربت به لیمو: ص ۶۲
▪ روش تهیه ماست: ص ۶۲
▪ آشپزخانهٔ کودک و نوجوان: ص ۶۴
▪ گل آلوسیاه: ص ۶۶
▪ سبد خربزه: ص ۶۷
▪ جادوی آشپزخانهٔ زیبا ص ۶۸
▪ آموزش جای یادداشت و جای قیچی: ص ۷۰
▪ فوت و فن آشپزی: ص ۷۱
▪ رژیم کاهش وزن ۱۵۰۰ کیلوکالری: ص ۷۲
▪ خرما: ص ۷۴
▪ آئین غذا خوردن در هند: ص ۷۶
▪ پرسش و پاسخ: ص ۷۸
▪ جدول ص ۸۰
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)