دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
Sagem Myx-۷
● آنچه در بسته ی خریداری شده ی شما موجود می باشد :
- گوشی موبایل
- شارژر
- هندزفری
- راهنمای مصرف کننده
- CD به همراه برنامه های جانبی
در اصل این گوشی قرار بود که با یک نام دیگر به بازار عرضه گردد ، ولی ساژم ترجیح داد که این گوشی با همین نام X-۷ به بازار وارد شود .
این گوشی تفاوت زیادی با مدل X-۶ ندارد . و دقیقا از همان اندازه و نوع طراحی بهره می برد .
موارد اضافه شده ، امکان بهره مندی از برنامه های جدید Java و قابلیت فیلمبرداری با دوربین گوشی ، به همراه استفاده از صفحه کلید جدید می باشد .
حافظه ی دستگاه نیز افزایش یافته است و به ۴.۳ مگا بایت رسیده است .
قاب های این گوشی ، قابل تعویض می باشند ، ولی با این حال بعید است که بتوانید قابی برای عوض کردن با قاب اصلی برای این گوشی پیدا نمائید .
همانند گوشی X-۶ ابعاد این گوشی ۱۱۰x۴۶x۲۲ میلیمتر می باشد و وزن آن نیز ۱۰۶ گرم است . باید خاطر نشان کرد که اگر عادت به استفاده از گوشی های کوچک دارید ، در برخورد اول با این گوشی آن را بزرگ و ضخیم تصور خواهید کرد که البته همین طور است و قاب گوشی دقیقا همین صفات را دارا می باشد ولی وزن آن متناسب می باشد .
همان طور که اشاره شد ، نکته جالب اینجاست که خود گوشی خیلی بزرگ نیست ، ولی قاب آن خیلی بزرگتر از خود گوشی است و همین مسئله باعث می شود که گوشی خیلی بزرگتر از آن چه هست به نظر برسد .
گوشی X-۶ ، گوشی فوق العاده پرطرفداری در قاره ی اروپا بود ، چراکه ارائه دهندگان سرویس های مخابراتی ، این گوشی را همراه سیم کارت هایشان به صورت قراردادی ارائه می کردند و قیمت گوشی برای کاربر ، تنها برابر یک یورو می شد !!
البته گوشی X-۶ مجهز به تمام قابلیت های روز تلفن همراه و قیمت مناسب بود و به خاطر فروش بالای این گوشی ، شرکت ساژم ، پیشرفت اساسی در فروش کلی محصولات خود به دست آورد . تنها ایرادی که می توان به این گوشی گرفت ، صفحه کلید آن می باشد که کار با آن اصلا، راحت نیست . در حالی که فضای آزاد زیادی برای جا نشانی بهتر کلید ها وجود داشتند ، طراحان بیشتر به ظاهر صفحه کلید توجه کرده اند تا راحتی آن .
نکته دیگر عوض شدن جای دکمه های سبز (به منظور برقراری تماس) و قرمز (به منظور قطع کردن تماس) می باشد که در مدل قبلی ، بر خلاف معمول تمام گوشی ها کلید سبز در سمت راست و کلید قرمز در سمت چپ قرار داشت و باعث به اشتباه افتادن کاربرها می شد .
صفحه کلید این گوشی بسیار خوش استیل می باشد ، مخصوصاً هنگامی که نور زمینه ی آن فعال می شود این قضیه نمود بیشتری پیدا می کند ؛ ولی متاسفانه این نور زیبا به طور عادلانه بین تمام کلید ها پخش نگردیده است و به دلیل ریز بودن نوشته های روی کلید ها ، گاهی اوقات موفق به تشخیص کاراکترها نخواهید شد .
نکته ی منفی دیگر صفحه کلید این است که کلید های کمکی (Soft keys) بسیار کوچک می باشند و متاسفانه کلید هایی هستند که زیاد از آن ها استفاده می شود و به همین دلیل بعد از مدتی حوصله ی کاربر را سر خواهند برد .
یکی دیگر از صفت های صفحه کلید گوشی ، فرورفتگی تمام کلید ها در قاب گوشی می باشد و این مشکل باز هم استفاده از صفحه کلید را سخت تر از سخت خواهد کرد .
باطری گوشی از نوع Li – Ion و با گنجایش ۱۰۵۰ میلی آمپر ساعت می باشد و به گفته ی شرکت سازنده ، قادر به فعالیت در حدود ۳۱۰ ساعت در حالت آماده باش (Standby) و یا ۴ ساعت و ۴۰ دقیقه مکالمه می باشد . در واقع این گوشی ۴ روز با شرایط ۴۰ دقیقه مکالمه و ۲ ساعت استفاده از دیگر امکانات گوشی روشن ماند ، که نتایج با وجود یک صفحه نمایشگر رنگی بسیار ، رضایت بخش می باشد .
رزولوشن صفحه نمایشگر این گوشی ، ۱۶۰x۱۲۸ پیکسل می باشد که برابر با ۴۳x۳۵ میلیمتر است و قادر به نمایش ۱۲ خط در صفحه می باشد .
نکته ی جالب ، امکان تغییر اندازه ی خط نوشته ها (Font) توسط دکمه ی "#" هنگام وارد کردن و یا نمایش نوشته ها می باشد .
صفحه نمایشگر این گوشی از نوع TFT می باشد و در زیر تابش نور مستقیم آفتاب ، عکس ها در صفحه کاملا محو می شوند ، ولی نوشته ها قابل خواندن هستند .
در کل ، صفحه نمایشگر این گوشی بهتر از صفحه نمایشگر گوشی های T۶۱۰ و T۶۳۰ سونی اریکسون می باشد ، ولی نسبت به گوشی های سامسونگ و موتورولا در سطح پائین تری قرار دارند که البته این موضوع به خاطر ضعف صفحه نمایشگر نمی باشد ، بلکه منشاء گرفته از ضعیف بودن درک کامل میانجی نرم افزاری (Interface) و عکس ها می باشد .
برای اثبات این قضیه کافی است به یکی از عکس های زمینه ی صفحه نمایشگر (Wallpaper) نگاهی بیندازید و سپس همین عکس را در گوشی هایی با صفحه نمایشگر مشابه با این گوشی ، نگاه کنید . آن گاه خواهید دید که کیفیت عکس های یکسان در این گوشی ها متفاوت است و در گوشی X-۷ عکس ها رگه دار و دانه دانه به نظر می رسند . از سوی دیگر باید عنوان کرد که فراوانی آیکن ها و عکس ها ی مختلف در این گوشی ، این گوشی را در این زمینه بین هم ردیفان خود بی رقیب ساخته است .
صفحه نمایشگر این گوشی قادر به نمایش ۶۵ هزار رنگ می باشد که رنگ های نمایش داده شده ، بسیار زنده می باشند . خواندن اطلاعات نمایش داده شده ، قبل از این که نور چراغ پس زمینه ی صفحه نمایشگر روشن شود ، امری غیرممکن می باشد . در حالت آماده باش (Standby) ، اطلاعات مربوط به ساعت و باتری و همچنین محافظ نمایشگر (Screen Saver) نمایش داده می شوند و البته خط نوشته ی آن ها بسیار ریز است و نور پس زمینه ی صفحه نمایشگر هم که اگر خاموش باشد ، دیگر به قادر به دیدن هیچ چیزی نمی باشید .
وقتی که نور پس زمینه ی صفحه نمایشگر روشن گردد ، آن گاه می توان از گوشی استفاده نمود . طراحان برای نور زمینه ی این گوشی دو حالت تعریف نموده اند ، یکی اینکه هم نور زمینه ی صفحه نمایشگر و هم نور زمینه صفحه کلید روشن شوند ، دوم این که فقط نور صفحه نمایشگر روشن گردد ، که البته حالت دوم بیشتر به کار می آید و اصولا برای صرفه جویی در مصرف باتری ، بهتر است از حالت دوم استفاده نمود .
متاسفانه در این گوشی ، قادر به تنظیم شفافیت و کنتراست نمایشگر نمی باشید و تنها تنظیمات موجود ، امکان استفاده ی یکی از عکس های موجود در گوشی به عنوان عکس زمینه (Wallpaper) و یا محافظ نمایشگر (Screen saver) و یا امکان تغییر دادن رنگ پوشه ی منوها (Theme) می باشد . عکس های موجود در حافظه ی گوشی بسیار جالب و زیبا بوده و دیگر نیاز به اتصال به یک منبع دیگر و بهره مندی از عکس های دیگر نمی باشد .
پورت مادون قرمز (Infrared) در قسمت کناری سمت راست گوشی واقع شده است و هیچ دکمه ی کمکی و یا دکمه ای مخصوص تنظیم کمی و یا زیادی صدای گوشی در طرفین آن واقع نشده است .
بخش ارتباطی دستگاه (Interface connector) نیز طبق معمول در قسمت تحتانی گوشی واقع شده است .
در قسمت پشتی دستگاه نیز دوربین گوشی به همراه یک آئینه ی کوچک (به منظور عکس برداری از خود شخص عکاس) قرار گرفته است .
چفت سفت کننده ی کاور پشت دستگاه نیز در قسمت پائینی گوشی قرار گرفته است . البته باید اشاره کرد که درآوردن این کاور نیاز به نیروی زیادی دارد !
● منوها (Menu) :
منوی اصلی دستگاه با فشار دادن هر یک از دکمه های چهار جهته قابل دسترسی می باشد و بسته به جهتی که فشار داده اید ، یک آیکن برای استفاده انتخاب می شود و این قابلیت جالب باعث افزایش هرچه بیشتر کارایی گوشی می شود .
در منوی اصلی می توان از کلیدهای ۱ تا ۹ برای دسترسی سریع به زیر منوها ، استفاده نمود . باید اشاره کرد که منوی اصلی دستگاه از ۳ ردیف ۳ تایی آیکن تشکیل شده است . این طرز چینش ، تبدیل به روال معمول چینش آیکن ها در گوشی های جدید و پیشرفته گردیده است . آیکنی که به اصطلاح روی آن قرار دارید ، با یک حاشیه ی قرمز نسبت به دیگر آیکن ها تشخیص داده می شود .
زیر منوها به صورت لیست می باشند و در هنگام نمایش هر کدام به همراه یک عکس ، یک نوشته کل صفحه را اشغال می کند که البته نوع این عکس ها ثابت می باشد و به صورت متحرک نمی باشد ، ولی با این حال باز هم زیبا و جالب به نظر می رسند . تنها مشکل این قسمت ، این است که نمی توانید لیست کامل زیر منوها را در یک صفحه مشاهده نمائید . و مجبور به پائین رفتن در لیست به منظور دیدن لیست کامل می باشید .
کارایی کلید های کمکی (Soft keys) نیز توسط کاربر ، قابل تعریف و تغییر می باشد و یا می توانید از طریق میان برها به هریک از برنامه های دلخواه تان دسترسی پیدا کنید .
● دفترچه تلفن (Phonebook) :
ورودی دفترچه تلفن ، چه آنهایی که در حافظه ی گوشی ذخیره شده اند و چه آنهایی که در سیم کارت ثبت گردیده اند ، همه یک جا در یک لیست به نمایش در می آید و قابلیت جستجو بر اساس نام نیز در این لیست وجود دارد . شماره های ذخیره شده در سیم کارت و یا حافظه ی تلفن هم با آیکن های خاص خود از یکدیگر تشخیص داده می شوند .
پنج گروه تماس از پیش تعریف شده ، در گوشی موجود است و کاربر می تواند تا ۱۰ گروه تماس دیگر نیز برای گوشی تعریف نماید . هر گروه تماس ، زنگ و آیکن مخصوص به خود دارد و حتی نوع زنگ قرار ملاقات هر گروه نیز می تواند تغییر کند . در کل تنظیمات در این قسمت ، راحت و بسیار کارآمد می باشند .
هر ورودی دفترچه تلفن نیز می تواند ، شامل حجم انبوهی از اطلاعات و شماره ها همانند نام ، نام خانوادگی ، نوشته های مخصوص ، ۳ شماره تلفن ، نام شرکت ، آدرس e-mail ، عکس و گروه تماس مخصوص به خود باشد .
نکته ی جالب اینجاست که شماره ی موبایل هر شخص را فقط باید در فیلد مخصوص موبایل وارد نمائید و اگر این کار را انجام ندهید در هنگام فرستادن SMS به آن شخص دچار مشکل خواهید شد ، زیرا فقط فیلد مخصوص به موبایل او به نمایش در خواهد آمد .
در هنگام دیدن دفترچه تلفن ، این گوشی کمی غیر معمول می باشد ، ولی بعد از مدتی به آن عادت خواهید کرد .
● پیام ها (Messages) :
جدا از SMS ، شما قادر به ارسال و دریافت پیغام های هماهنگ با استاندارد MMS و EMS نیز می باشید . همچنین سیستم تایپ هوشمند یا T۹ نیز در این گوشی موجود است .
● دوربین (Camera) :
سه حالت معمولی ، عکس پرتره و عکس برداری در محیط های کم نور برای عکس برداری در این گوشی وجود دارد . فرمت عکس های Jpeg و رزولوشن آنها ۶۸۰x۴۸۰ پیکسل می باشد و حجم معمول هر عکس در حدود ۵۰ تا ۶۰ کیلو بایت می باشد . عکس های پرتره نیز با همین فرمت و با اندازه ی ۱۲۰x۱۶۰ پیکسل با حجمی حدود ۱۰ کیلو بایت ذخیره می گردند .
هنگامی که قصد عکس برداری از یک شئی را دارید ، اگر آن شئی متحرک باشد ، آنگاه صفحه نمایشگر حرکات آن را بسیار کند نشان خواهد داد که این مساله کمی آزار دهنده می باشد .
کلید های بالا و پائین و کلید های چهار جهته به منظور بزرگ نمایی (Zoom) تصویر به کار می روند ، ولی این قابلیت با این کیفیت دوربین کمی غیر ضروری به نظر می رسد ، زیرا کیفیت عکس ها به شدت افت می کند .
تنظیمات دوربین در منویی جداگانه موجود می باشند و به منظور عکس برداری ، قادر به تنظیم شمارشگر زمان (Timer) نیز می باشید .
● فیلم برداری (Video Recording) :
این گوشی ، دارای امکان ضبط فیلم با صدای محیط می باشد . بدین منظور ۲ فرمت خاص وجود دارند ، یکی مخصوص MMS و دیگری ، حالت معمول فیلم برداری .
کیفیت فریم ها خوب می باشد و در هر ثانیه ، دوربین گوشی قادر به ثبت ۶ تا ۷ فریم می باشد . در کل قابلیت فیلم برداری با این گوشی راضی کننده می باشد ، ولی عالی نیست .
متاسفانه نمی توان فیلم های گرفته شده را به کامپیوتر فرستاد ، ولی تمامی فیلم های گرفته شده روی خود گوشی قابل نمایش خواهند بود .
● بخش چند رسانه ای گوشی (Multimedia) :
پوشه های (Folders) مربوط به عکس ها و صداها در این قسمت قابل دسترسی هستند .
عکس ها قابل ویرایش شدن در "Editor" مخصوص عکس ها می باشند و توسط افکت های زیاد و جالب موجود می توانید حال و هوای عکس های گرفته شده را عوض کرده و آنها را جذاب تر نمائید .
توسط این برنامه ، قادر به تغییر نور عکس ، کنتراست آن ، تبدیل فرم رنگی به فرم خاکستری و نگاتیو کردن عکس و غیره می باشید .
تمام فایل های دریافتی از طریق Wap یا مادون قرمز (Infrared) نیز ، درون همین پوشیه ذخیره می گردند .
● سرویس وپ (Wap) :
نسخه ی ۱.۲.۱ برنامه ی کاوشگر وپ (Wap browser) برای استفاده از سرویس وب در این گوشی قرار دارد و تمامی امکانات آن مطابق معمول می باشد .
● بازی ها و تفریحات (Games) :
دو بازی در این گوشی وجود دارند که امکان اضافه کردن بازی های دیگر نیز در گوشی موجود است .
● قسمت برنامه ریزی روزانه (Organizer) :
قابلیت تعریف رویداد های مختلف به همراه تنظیم زنگ در ساعت و تاریخ معین برای آن ها وجود دارد .
تقویم دستگاه توانایی نمایش روزهای یک هفته و یا یک ماه و یا به طور خاص یک روز را در یک صفحه دارد .
یک لیست انجام کارها (To do list) برای تنظیم امور روزانه و یک ماشین حساب به همراه برنامه ای برای تبدیل واحد ها و کمیت ها به همراه زنگ ساعت و شمارشگر معکوس زمان در این بخش قرار دارند .
● تنظیمات گوشی (Settings) :
تمامی تنظیمات مربوط به گوشی در این بخش قرار دارند ؛ از جمله تنظیمات دوربین ، صفحه نمایشگر ، نوع زنگ خوردن گوشی و کل انواع اصوات خروجی از دستگاه .
پنج صدای مختلف نیز برای دوربین گوشی وجود دارد .
صدای زنگ می تواند جدا از ویبره و یا همراه ویبره باشد به این صورت که ابتدا ویبره ی دستگاه به کار می افتد و سپس گوشی زنگ می زند .
CD موجود در بسته ی گوشی نیز شامل عکس ها و صداهای مختلفی می باشد که به وسیله ی کابل و یا مادون قرمز قابل ارسال به گوشی می باشد .
● در نهایت :
کیفیت برقراری تماس با شبکه خوب می باشد ، همچنین قدرت ویبراتور با لرزاننده ی گوشی نیز در حد معمول است . صدای زنگ پلی فونیک گوشی بسیار خوب می باشد .
نسبت به مدل قبلی ، یعنی گوشی X-۶ امکانات جاوا و فیلمبرداری نیز به این گوشی اضافه شده اند . صدای بلندگوی دستگاه هم بلند و خوب می باشد .
تنها ایرادی که می توان به این دستگاه گرفت ، اندازه ی بزرگ آن است که البته خیلی هم ایجاد مشکل نخواهد کرد .
منبع : سایت جی.اس.ام
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست