سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
کَره آجیلی، خوشمزه و مفید
اغلب ما تنها به خوردن یک نوع کره عادت داریم و آن کرهای است که از شیر به دست میآید و متداولترین خوردنی برای صبحانه است.
اما انواع دیگری از کره وجود دارد که از جمله آنها میتوان از کره تهیه شده از آجیلهایی نظیر بادام زمینی اشاره کرد.
کرههای آجیلی در مقایسه با کرههای معمولی چربی اشباع کمتری دارند و در مقابل سطح چربی اشباع نشده آنها که برای بدن مفید است، بالاتر است. این کرهها منبع ویتامینB، A وC ، مواد معدنی و بتاکاروتین هستند.
بتاکاروتین دشمن سرطان و بیماریهای قلبی به شمار میآید و افزایش سطح آن در بدن به خصوص در فصل سرد سال، موجب تقویت بدن میشود.
کرههای آجیلی را میتوان به سادگی جایگزین کرههای معمولی و در وعده صبحانه یا عصرانه از آنها استفاده کرد.
منبع : همشهری آنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
امتحانات تعطیلی مدارس هواشناسی تهران پلیس هلال احمر سیل قوه قضاییه شهرداری تهران مشهد سیل مشهد بارش باران
شهادت رئیس جمهور یارانه چین بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان ایران خودرو
شهید رئیسی لیلا حاتمی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه آمریکا روسیه اسرائیل لبنان غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی بارسلونا
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
سلامت رژیم غذایی مغز مردان خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن افسردگی