پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
تاراتو (یونانی)
● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ بادنجان دلمه ای یا بادنجان قلمی بدون تخم ۱ و نیم کیلو گرم
▪ فلفل قرمز دلمه ای ۲ عدد
▪ فلفل سبز دلمه ای ۲ عدد
▪ ماست کیسه ای ۵۰۰ گرم
▪ فلفل قرمز کوبیده ۱ قاشق چایخوری
▪ لیمو ترش ۲ عد(یا ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو)
▪ روغن زیتون ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
▪ سیر ۱ بوته
▪ فلفل قرمز تند بمقدار کم
▪ زیتون سیاه ۱۵۰ گرم
● طرز تهیه:
بادنجانها و فلفلهای سبز و قرمز را شسته، خشک میکنیم و آنها را در سینی فر میگذاریم. سینی را روی پایین ترین پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا بادنجانها و فلفلها کاملا پخته و نرم شوند(معمولا ۴۵ دقیقه برای پختن آنها کافی است.البته اگر تعدادی از آنها زودتر پختند،از فر بیرونشان میآوریم).تخم فلفل ها را میگیریم. بادنجانها را پوست کنده، سر آنها را نیز میبریم و فلفلها و بادنجانها را خوب نرم میکنیم. بعد پوست سیر را گرفته، میکوبیم تا کاملا نرم شود. آبلیمو را با سیر فلفل قرمز کوبیده و فلفل قرمز تند و کمی نمک داخل مایه بادنجان و فلفل میریزیم. روغن زیتون را کم کم با ماست مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و روی آن را با زیتون سیاه تزئین میکنیم. ظرف را برای مدتی در یخچال میگذاریم تا تاراتو کاملا سرد شود. برای نرم کردن بادنجان و فلفل بهتر است از میکسر یعنی مخلوط کن برقی استفاده شود
▪ بادنجان دلمه ای یا بادنجان قلمی بدون تخم ۱ و نیم کیلو گرم
▪ فلفل قرمز دلمه ای ۲ عدد
▪ فلفل سبز دلمه ای ۲ عدد
▪ ماست کیسه ای ۵۰۰ گرم
▪ فلفل قرمز کوبیده ۱ قاشق چایخوری
▪ لیمو ترش ۲ عد(یا ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو)
▪ روغن زیتون ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
▪ سیر ۱ بوته
▪ فلفل قرمز تند بمقدار کم
▪ زیتون سیاه ۱۵۰ گرم
● طرز تهیه:
بادنجانها و فلفلهای سبز و قرمز را شسته، خشک میکنیم و آنها را در سینی فر میگذاریم. سینی را روی پایین ترین پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا بادنجانها و فلفلها کاملا پخته و نرم شوند(معمولا ۴۵ دقیقه برای پختن آنها کافی است.البته اگر تعدادی از آنها زودتر پختند،از فر بیرونشان میآوریم).تخم فلفل ها را میگیریم. بادنجانها را پوست کنده، سر آنها را نیز میبریم و فلفلها و بادنجانها را خوب نرم میکنیم. بعد پوست سیر را گرفته، میکوبیم تا کاملا نرم شود. آبلیمو را با سیر فلفل قرمز کوبیده و فلفل قرمز تند و کمی نمک داخل مایه بادنجان و فلفل میریزیم. روغن زیتون را کم کم با ماست مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و روی آن را با زیتون سیاه تزئین میکنیم. ظرف را برای مدتی در یخچال میگذاریم تا تاراتو کاملا سرد شود. برای نرم کردن بادنجان و فلفل بهتر است از میکسر یعنی مخلوط کن برقی استفاده شود
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران نیکا شاکرمی رهبر انقلاب روز معلم معلمان دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس شهید مطهری حجاب شورای نگهبان قوه قضائیه
تهران هواشناسی زلزله معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو دولت قیمت دلار ایران خودرو دلار قیمت طلا سایپا بانک مرکزی بازار خودرو کارگران تورم
مشهد رضا عطاران رادیو فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس تئاتر موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا نوار غزه روسیه چین حماس عربستان یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
همراه اول دبی واکسن تبلیغات اپل ناسا گوگل وزیر ارتباطات پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری