جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
چرامسلمانان و به خصوص شیعیان انسانهای فتنه جویی هستند؟؟
متأسفانه یکی از تبلیغات نظام استکباری غرب بر ضد مسلمانان این است که میگویند آنان خشونت طلبند.
در بیشتر موارد در تبلیغات رسانهای غرب به همراه نام اسلام ومسلمانان کلمه تروریسم را میآورند، در حالی که کاملا. برعکس است.
مگر فلسطین، بوسنی، افغانستان و... کشورهای اسلامی نیستند؟ پس غربیها و آمریکاییها در آن جا چه میکنند؟!
آیا این مسلمانان نیستند که در کشورهای خود کشته میشوند؟
آیا مسلمانان بوسنی نبودند که در سرزمین خود کشته میشدند؟
امروزه این آمریکا و اروپااست که عراقیان را قتل عام نموده وآنان هر روز کشته میدهند.
«نوآم چامسکی» منتقد آمریکایی میگوید: طوری از تروریسم اسلامی و دشمن سخن میگویند که گویا ناوگان کشورهای اسلامی، قاره آمریکا را محاصره کرده است، اما نه، این ناوگان آمریکا است که در خلیج فارس و در قلب کشورهای اسلامی لنگر انداخته است.
جالب است که با همه این تبلیغات مسموم، آمار روی آوری به اسلام در غرب بالاترین آمار را دارد، چون امروز بسیاری از انسانها به دنبال واقعیات هستند، نه تبلیغات.
با نگاهی به تاریخ معاصر و تاریخ جهان بعد از رنسانس این ادعا به راحتی ثابت میشود که اولاً: مسلمانان در طول تاریخ روحیه ستم ستیزی داشتند که در پهنه زمانی از دین و ارزشهای دین و کشورهای خود دفاع میکردند. این خشونت نیست، بلکه به معنای اعتقاد راسخ مسلمانان به دین است.
ثانیاً: اگر جهان امروز با خشونت مواجه است، این مسلمانان نیستند که به خشونت گرایش پیدا کردند، بلکه این بانیان جنگهای صلیبی بودند که فضای خشونت را به وجود آوردند. این سخن خود غربیها است که آنان به قدری خشونت به خرج دادند که حتی یک تن از آنان در عمل پایبند دین مسیح نبود. صلیبیها شکم مردهها را پاره میکردند، در کوچههای بیت المقدس از لاشه کشتهها تلهایی ساخته بودند و تنها در مسجد عمر ده هزار تن را کشته بودند. (۱)
امروز بعد از چند سال رهبر مسیحیان کاتولیک (پاپ) به خاطر جنایت هایی که در جنگهای صلیبی شده، از تمام مسلمانان جهان عذرخواهی و اظهار شرمندگی میکند. جالب است بدانید که درجنگهای صلیبی وقتیکه صلاح الدین ایوبی بر صلیبی ها در فلسطین پیروز شد، هیچ آزاری به مردم مسیحی نرساند. (۲)
اگر احیاناً مسلمانان بعضاً دست به خشونت میزنند، عملشان واکنشی است، برای دفاع از خود و جان و مال و سرزمین خویش و چارهای جز این ندارند.
توضیح: بین جهان اسلام و جهان غرب عمدتاً مسیحی در طی قرون متمادی بارها درگیری شدیدی اتفاق افتاد که در همین زنجیره درگیریها جنگهای صلیبی، فتح قسطنطنیه و لشکرکشی ترکان عثمانی به بالکان وجود دارد.
بعد از فتح قسطنطنیه توسط سلطان محمد فاتح در سال ۱۴۵۳ میلادی، اروپائیان به خود آمدند و بیدار شدند و در پی زدودن غبار قرون وسطایی برآمدند، و این آغاز رنسانس و بیداری مغرب زمین است. در دوره رنسانس اروپاییان متحد شدند و با بهرهگیری از علوم و فنون مسلمانان به پیشرفت هایی نایل شدند. در جهان اسلام در این دوره سه حکومت مقتدر وجود داشت:
▪ حکومتهای عثمانی
▪ صفویه
▪ گورکانیان
این سه به جای این که برای تعالی جهان اسلام به همکاری بپردازند، با هم درگیر جنگ شدند، در نتیجه اروپاییان با اتحادشان در سیر صعودی افتادند، ولی مسلمانان با اختلافشان در سیر نزولی حرکت کردند.
از این دوره به بعد اروپاییان با سه دانش کلیدی (قطب نما، باروت و کروی بودن زمین) که از جهان اسلام گرفته بودند، در پی جهان گشایی برآمدند و ثروتهای زیادی از مردم جهان به ویژه مسلمانان را به اروپا بردند.
در قرن هیجدهم میلادی که توسط «جیمزوات» ماشین بخار ساخته شد و انقلابی در صنعت رخ داد و تحولی شگرف در فنون غرب پیش آمد و تعادل قدرت بین کشورهای اسلامی و غربیها را از بین برد، از این به بعد اروپاییان سوار بر مرکب غرور پیروزی، هر چه توانستند در سرزمینهای اسلامی با خشونت برخورد کردند
و به اشغال سرزمینهای دیگر و از جمله کشورهای اسلامی و به قتل و غارت و چپاول و استعمار پرداختند. خشونت فرانسویان در الجزایر که بیش از صد هزار تن کشته داد، تنها یکی از این نوع خشونتها است. پس استعمالگران و اشغالگران سرزمینهای دیگر و از جمله کشورهای اسلامی، کشورهای اروپایی مسحی بودهاند بعد از جنگ جهانی اول انگلیسیها قلمرو حکومت عثمانی را قطعه قطعه کردند و با انواع حیلهها مسلمانان را ذلیل نمودند، و فلسطین را به اشغال خودشان درآوردند، یهودیان را از سراسر جهان به آن سرزمین فراخواندند، و به آنان اسلحه دادند تا مسلمانان را از بین ببرند و کشورشان را تصاحب نمایند. آیا اینها خشونت نیست؟!
خلاصه امروزه وجدانهای بیدار بدون کمترین شبههای مظلومیت مسلمانان را در نقاط جهان مینگرند و به آن اعتراف دارند. طبیعی است که مسلمانان مظلوم از خود واکنش نشان دهند، و این در فطرت آدمی نهفته است که مظلوم فریاد بزند و با فریادش وجدانهای خفته را بیدار کند. حال ممکن است برخی از فریادها حساب شده نباشد.
این مظلومیت که یک سرش به فناوری دنیای غرب و سردیگرش به تعامل و تنازع دیرینه بین پیروان دو دین بزرگ اسلام و مسیحیت مربوط است، شامل تمامی مسلمانان میشود، از این جهت فرقی بین شیعیان و سنیها وجود ندارد، لیکن شیعیان از یک مظلومیت دیگری نیز رنج میبرند و آن برآیند سیاست تفرقه اندازی انگلستان است که با تحریک برخی از اهل سنت (به ویژه وهابیها) پدید میآید بنابراین چون شیعه مظلومتر است تبلیغات علیه آن بیشتر است و عناصر تبلیغاتی مانند رسانهها نیزدر دست دیگران است.
پاورقی :
۱.گوستاولوبون، تاریخ تمدن اسلام و عرب، ص ۳۹۹ - ۴۰۱.
۲.همان، ص ۴۰۶
۱.گوستاولوبون، تاریخ تمدن اسلام و عرب، ص ۳۹۹ - ۴۰۱.
۲.همان، ص ۴۰۶
منبع : سایت پاسخگو
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست