شنبه, ۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 18 May, 2024
مجله ویستا
املت مصری
● مواد لازم
▪ چهار عدد تخم مرغ (زده شده)
▪ نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
▪ سه قاشق غذاخوری پنیر فتا (خرد شده)
▪ یک قاشق چایخوری شیر
▪ یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
● طرز تهیه
تخم مرغ زده شده و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و در ظرف دیگری پنیر را با شیر مخلوط کنید.
روغن را در ماهی تابه ریخته، روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا خوب داغ شود.
تخم مرغ را در آن ریخته و ماهی تابه را تکان دهید تا تخم مرغ بطور یکنواخت تمام کف آن را بپوشاند. هنگامی که کناره های آن سرخ شد، پنیر را وسط آن به صورت یک خط صاف بریزید. با استفاده از کفگیر، ابتدا بالا و پائین تخم مرغ و سپس کناره های آن را روی پنیر تا کنید.
▪ زمان مورد نیاز: ۱۰ دقیقه
این مقدار مواد برای تهیه غذای دو نفر کافی است.
این املت بسیار لذیذ است.
تنها باید توجه داشت که هنگام تهیه آن ماهی تابه کاملاًً چرب باشد تا مایه آن به تابه نچسبیده و به شکل رولت درآید.
[فرشته علیزاده ]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
لبنان رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران مجلس توماج صالحی سیدابراهیم رئیسی رئیسی مجلس شورای اسلامی تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان وزیر کشور
سیل مشهد خراسان رضوی سیل مشهد هواشناسی تهران پلیس فضای مجازی آموزش و پرورش بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
آمریکا دولت خودرو قیمت خودرو مالیات قیمت طلا قیمت دلار مسکن ایران خودرو بازار خودرو تعطیلی شنبه دلار
عربستان زری خوشکام نمایشگاه کتاب لیلا حاتمی علی حاتمی نمایشگاه کتاب تهران کتاب سینمای ایران تلویزیون سریال سینما موسیقی
ایلان ماسک
حماس رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه فلسطین چین اوکراین یمن ترکیه ولادیمیر پوتین نوار غزه
فوتبال پرسپولیس ایران استقلال تراکتور بارسلونا لیگ برتر جام حذفی سپاهان بازی والیبال لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل باتری سرعت اینترنت عیسی زارع پور تبلیغات
سلامت فشار خون پوست بارداری دیابت کاهش وزن آلزایمر